Mava Apartamente – pe litoralul Marii Negre

 

Conceptul ce sta la baza proiectului Mava Apartamente este de a imbina confortul unui hotel, cu ambientul si atmosfera “de acasa”. Chiar la intrarea in statiunea Mamaia, Mava Apartamente a devenit reper de calitate in turismul de la malul Marii Negre. Este o alternativa de lux si confort pentru cazarea in regim hotelier, pe termen scurt sau lung.

REZERVARI AICI

Sunt mai multe variante de apartamente:  suite, apartamente cu 1 sau cu 2 dormitoare. Toate au dotari  moderne si asigura servicii de calitate: bai proprii si articole cosmetice gratuite, terase, TV LCD, wi fi gratuit, chicinete complet utilate si masina de spalat; dormitoare cu paturi duble matrimoniale, living cu canapele extensibile; parcare privata supravegheata video - in exterior dar si in garajul subteran.

REZERVARI AICI

Inedit este faptul ca turistilor li se ofera mult spatiu de distractie, in propriul mini cinematograf ce are o capacitate de 30 de locuri si este amplasat la mezaninul cladirii. De asemenea, in subsol se afla o zona de joac si relazare, cu masa de air hockey, pinball, boardgames si 2 playstation.  

REZERVARI AICI

Spatii de depozitare pentru diferite obiecte personale: biciclete, echipament sportiv, windsurf-uri si  kite-uri.

In sezonul estival se asigura transfer gratuit catre statiunea Mamaia - cu oprire in principalele puncte de interes. Contra cost, se asigura si transfer de la si catre Aeroportul International M Kogalniceanu din Constanta sau cel International Henri Coanda de langa Bucuresti.

REZERVARI AICI

Restaurant DasKino modern, la parterul cladirii; se pot comanda tot felul de preparate pentru mic dejun, pranz sau cina.

Meniul este variat si gustos, cu influente din marile bucatarii ale lumii.

Mava Apartamente a adunat multe aprecieri de la cei care i-au trecut pragul: staff extrem de amabil, confort si servicii impecabile, curatenie exemplara, mancare foarte buna in restaurantul DasKino.

Iata si un link unde puteti verifica disponibilittaea de cazare.

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

 

foto: mava-apartamente.ro; daskino.ro; pagina de facebook Mava Apartamente