Meno Apartment din Sibiu

 

Meno Apartment se afla in centrul istoric al orasului Sibiu, la 600 metri distanta de Pasajul Scarilor. De la fereastra se poate vedea Catedrala Sfanta Treime, este situata vizavi.

O suprafata generoasa, 105 mp; doua dormitoare, 2 bai si living cu bucatarie open space si semineu. Capacitatea de cazare este mare, daca stam sa ne gandim ca in fiecare dormitor exista posibilitatea plasarii a inca 2 paturi single, astfel ca se poate acomoda o familie foarte mare, poate doua cupluri cu / fara copii. Canapeaua din living este si ea extensibila…

Bucataria are tot ce este necesar la indemana: plita cu inductie, frigider, masina de preparat cafea/ceai, cuptor cu microunde. In plus, wi fi gratuit, TV cu ecran plat, aer conditionat, scaun inalt pentru copil; bai cu articole cosmetice, uscator de par si prosoape.

Apartamentul este la parterul unei cladiri din imediata apropiere a Centrului Vechi, parcarea este posibila pe spatiu public, in apropiere.

Apartamentul este recent renovat, foarte curat si primitor, frumos decorat, pe o straduta linistita; este o varianta excelenta de cazare, daca ajungeti in Sibiu!

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!