MER Guest House B&B

 

In apropiere de Centrul Vechi al orasului Brasov, o pensiune amenajata in stil clasic si elegant, cu facilitati foarte bune. Locatia este o zona rezidentiala linistita, pe o strada ingusta de pe dealul Warthe, foarte aproape de drumul ce urca spre Poiana Brasov (sunt cam 10 km pana in statiune).

MER Guesthouse B&B

Gradina pensiunii este plina de verdeata si arbori de tot felul - nuci, aluni, castani. Iar privelistea asupra muntilor este foarte frumoasa.

REZERVARI AICI

Sunt camere in diferite dimensiuni si variante: duble, deluxe king room si suita cu un dormitor. Toate au baie proprie, o mica zona de relaxare, TV cu Netflix. Bai cu articole cosmetice gratuite, papuci, halate, uscator de par. Paturi king-size si lenjerii de buna calitate, hipoalergenice. Unele camere au balcon.

Camerele duble au un incalzitor electric. Suita cu un dormitor are pat dublu matrimonial si doua paturi single in al doilea dormitor; de asemenea, semineu si un incalzitor electric.

REZERVARI AICI

Zona comuna a pensiunii este compartimentata intr-un corner cu canapele elegante din piele si zona cu sala cu mese, unde se poate opta pentru micul dejun, in varianta bufet continental.

Wi-fi accesibil gratuit, in toata incinta.

REZERVARI AICI

MER Guesthouse este o pensiune noua, cu gazde sufletiste, cu amenajari moderne, o locatie linistita in mijlocul naturii; poate fi o optiune foarte buna daca planificati un city-break la Brasov, spre exemplu.

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!