Mid City Apartments

 

O locatie deosebita in Cluj, la mai putin de 800 m de Palatul Banffy, in mijlocul pasajului pietonal al orasului; zona este plina de atractii, restaurante si cafenele, Piata Muzeului, Universitatea Babes-Bolyai, Teatrul National, Palatul de Justitie.

 7 apartamente unice, grupate intr-o cladire istorica veche de peste 400 de ani, restaurata cu multa minutiozitate.

Toate sunt superbe si ofera facilitati multiple si confort. Sunt diverse suprafete, pretabile pentru cupluri sau familii. Camere duble cu sau fara balcon, standard sau deluxe, apartamente cu 2 camere si un apartament pe doua niveluri. Fiecare camera si apartament are propriul stil de amenajare, detalii atragatoare si un aer chic parizian sau venetian.

Bai propria si articole cosmetice, tv cu ecran plat, acces la internet wi fi; chicinete cu totul la indemana, expressor Nespresso, apa si ceaiuri; textile de foarte buna calitate. Nu sunt locuri de parcare, insa se poate parca in spatele cladirii Primariei, aflata in apropiere; sau in locurile publice, gratuit pe timpul noptii.

Va lasam imagini din toate cele 7 apartamente, cat sa va faceti o idee. Pentru rezervari si disponibilitate, accesati motorul de mai jos: 

REZERVARI AICI

Mid City Apartments reprezinta o varianta foarte potrivita pentru un week-end de relaxare sau pentru o calatorie de afaceri. Indiferent pe care il alegeti, toate va vor surprinde prin curatenie, frumusete in detalii si amenajare, prin calitatea facilitatilor. O alegere inspirata!

REZERVRI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: bookmyplace.ro