Mizuumi Boutique Hotel in Mamaia

Gust, senzatii, placere, bucurie, savoare, poveste …orice poate reprezenta personalitatea unui om. Asta si-au dorit proprietarii, cand au amenajat Mizuumi  Boutique Hotel din Mamaia.  Ca fiecare camera sa poarte propriul mesaj si sa reflecte o stare de spirit.

Un hotel- boutique cu 20 de camere, fiecare cu propriul design: 8 camere duble standard, 8 duble lux si 4 apartamente.

Un lobby ca spatiu comun si un restaurant/bar, unde se serveste micul dejun inclus in pret.

Mizuumi este pozitionat pe malul Lacului Siutghiol, la aprox 250 de metri de plaja.

REZERVARI AICI

Mizuumi Hotel are 4 stele si toate facilitatile care vin la pachet cu acestea: bai proprii in fiecare camera, cu articole cosmetice, prosoape, halate, papuci si uscator de par; TV LCD, wi fi, aer conditionat, room service, seif si minibar, vedere la lac.

Camerele si apartamentele au propriile denumiri, reflectate si de design-ul abordat: Ametist, Natura, Mar Verde, Ciocolata, Glamour, Noapte de vara, Ochi de Tirgu, Exotic, Yin-Yang etc

Noi va prezentam aici doar o selectie, dar va invitam sa le descoperiti pe fiecare in parte sau sa verificati disponibilitatea de cazare, accesand acest link.

REZERVARI AICI

Contra cost, puteti solicita transfer de la si catre Aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanta (17 km), servicii de spalatorie, curatatorie chimica si calcatorie, rent-a-car, schimb valutar, sedinte de masaj in camera.

REZERVARI AICI

Hotelul a adunat un scor foarte bun pe internet, de 9.1 puncte din peste 780 de review-uri. Majoritatea turistilor au apreciat curatenia, privelistea incantatoare spre lac, internetul de mare viteza si cafeaua excelenta 🙂

 Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: mizuumi.ro