Montebello Cabin – cazare pentru 4 persoane

O cabana ce poate gazdui 4 persoane.

Ca un colt de rai langa liziera padurii, in Porumbacu de Sus, Sibiu. Un loc retras, linistit, unde uiti de tine. Amenajarea duce cu gandul la chalet-urile savoyarde, la scara foarte mica, bineinteles. Pentru ca cele 2 dormitoare, livingul cu bucatarioara si baia incap toate in 45 de mp.

Priviti, Montebello Cabin!

REZERVARI AICI

Si sa stiti ca in aceasta cabana de 45 de mp, aveti de toate: suficient spatiu pentru a caza 4 persoane, paturi confortabile, bucatarie cu tot ce ai nevoie, o sobita in living, incalzitoare electrice in camere si baie - lucru perfect pentru sezonul rece, caci nu este nevoie sa te trezesti in miez de noapte ca sa mai arunci lemne pe foc. TV si acces la internet.

Casa de vacanta are particica ei de padure, unde foisorul este atractia serilor tarzii de vara. De fapt, intregul spatiu exterior arata senzational din primavara si pana toamna tarziu. Foisorul, hamace, o masuta amenajata in padure, zona de gratar, un loc special pentru foc... Dar si iarna are farmecul ei aparte, sa stai cuibarit la gura sobei si sa tragi cu ochiul pe fereastra, cum ninge asezat.

REZERVARI AICI

Sunt din ce in ce mai cautate aceste cazari de maxim 4-5 locuri. Asta pentru ca ofera intimitate unei familii cu copii. Evident ca si un cuplu se simte excelent intr-o astfel de cabana profitand la maxim de liniste si confort.

Poate nu este cel mai luxos loc din Romania, in genul marilor hoteluri de 5 stele. De altfel nici nu se doreste si nimeni nu pretinde acest lucru. Insa curatenia, atentia la detalii, grija proprietarilor, atmosfera de liniste pe care ti-o confera acest loc, toate sunt motive solide si suficiente pentru a considera Montebello Cabin un loc superb, frumos, care merita toata atentia! Iar noi il inscriem cu convingere in lista yozi.ro cu cele mai frumoase locuri de cazare din Romania!

REZERVARI AICI

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: pagina de facebook Cabana Montebello