Holiday Home Mountain Retreat Fundata – Brasov

 

Zona arata cam asa….

Acum sa ne apropiem putin….

In acest peisaj de basm descoperim o casa de vacanta incadrata la categoria “rasfat si lux”, o constructie de 350 mp, pe o proprietate de 2000 mp, in mijlocul padurii. Este vorba despre HOLIDAY HOME MOUNTAIN RETREAT FUNDATA din Comuna Fundata, jud Brasov.

REZERVARI AICI

O locatie absolut incantatoare si linistita, unde puteti experimenta momente de relaxare totala, romantice, de aventura sau, pur si simplu, distractie “cu gasca de prieteni”. Precizam ca se inchiriaza doar in intregime.

REZERVARI AICI

Cam asa se vede peisajul, de la ferestrele foarte mari….

REZERVARI AICI

Este o casa de vacanta ce asigura cazare in 5 dormitoare duble, cu posibilitatea de adaugare paturi suplimentare. Toata incinta este modern amenajata. Fiecare camera are baie proprie si zona de relaxare, TV cu ecran plat; zona comuna de la parter are o bucatarie utilata cu toate cele necesare si un living generos, cu TV, Blu-ray si DVD player.

REZERVARI AICI

Important de precizat ca proprietarii pot organiza, la cerere, cursuri de ski, cabana fiind asociata cu o scoala de gen. La fel, pot organiza sesiuni de canotaj si ciclism.

Zona este foarte ofertanta din punct de vedere al atractiilor turistice: Castelul Bran - 11.7 km; Dino Parc Rasnov - 29 km; Wolf Park Adventure - 17.1 km; PartiaValea Dorului + telescaun - 18.7 km; webcam live aici

Parcul de distractii si Partia de ski Kalinderu din Busteni - 19.3 km; Poiana Brasov este la 40 de km

Daca va decideti sa vizitati HOLIDAY HOME MOUNTAIN RETREAT FUNDATA, lasam aici un link unde puteti face rezervare

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: facebook