Moxy Bucharest Old Town

 

Unul dintre cele mai spectaculoase hoteluri din Romania, modernizat recent si deja „vanat” pentru city-breakuri in inima Bucurestiului.

Castigator al premiului pentru Cel mai Bun Design de Hotel la Top Hotel Awards 2021.

Este vibrant, incantator putin spus, emana tinerete si veselie in fiecare coltisor si prin fiecare detaliu! Spectaculos si indraznet in design, localizat perfect, chiar in inima Centrului Vechi al capitalei, la 500 de pasi de Biserica Stavropoleos.

Parte a celebrului lant hotelier Marriot International, atentia la confort si amenajari este maxima.

Camerele sunt in varianta dubla twin sau matrimoniala si au baie proprie, aer conditionat, tv, wi fi gratuit. Mic dejun servit in lobby la parter sau, la cerere, in camera.

Locuri de parcare sunt disponibile contra cost, intr-o parcare subterana alaturata. Sunt si putine in fata hotelului, fara cost suplimentar, dar si fara garantia disponibilitatii.

A! Si sala de fitness, plus o zona speciala pentru working, daca arde si trebuie sa terminati vreun proiect sau sa trimiteti email urgent 😊

Va lasam sa va delectati cu imaginile! Parca imi si imaginez fetele mele, adolescente, alegand acest hotel pentru atmosfera sa, pentru “cat de tare arata”… imi vine si mie sa ma cazez aici, chiar daca locuiesc in Bucuresti! 😊))

REZERVARI AICI

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: marriott.com/buhox-moxy-bucharest-old-town