O cabanuta atragatoare, in comuna Izvoare din jud Harghita

 

Ascunsa intr-o poienita, langa padure, cu un paraias ce curge langa casa, am descoperit KARAK CHALET. Mai exact, in Comuna Izvoare, jud Harghita, la 35 km de Sovata si cam 45 km de Baile Tusnad.

Cabanuta este atragatoare prin amplasarea ei, oferind acea liniste pe care cu totii o cautam atunci cand vrem sa ne deconectam de la orice agitatie, vanzol, zgomot, atunci cand vrem o gura de aer proaspat si relaxare in natura.

Casa se inchiriaza doar in intregime iar pretul include utilizarea dependintelor si a saunei.

REZERVARI AICI

In cei 140 de mp s-au proiectat 3 dormitoare: la parter este o camera cu pat matrimonial, iar la etaj, 2 camere: 1 cu pat matrimonial si cealalta cu 3 paturi single. Pe fiecare etaj exista baie cu dus, prosoape si articole cosmetice.

La parter este un living cu semineu  si zona de luat masa, plus o bucatarie complet utilata: masina de cafea, cuptor si plita, ustensile diverse, frigider, cuptor cu microunde.   

REZERVARI AICI

Dupa urmatoarele poze, pregatim o surpriza, stati sa vedeti!

In exteriorul cladirii exista o anexa construita integral din lemn, dupa standarde ecologice. Aceasta este foarte atractiva, deoarece acolo este amplasat mini spa-ul ce cuprinde sauna si un ciubar dragut; si, atentie, surpriza despre care v-am spus mai devreme...inca o camera, cu 2 paturi duble! Cred ca este strategic amplasata, pentru cei “dependenti” de sauna 🙂  … din camera, direct la relaxare !

REZERVARI AICI

Cei cazati au acces la o zona de barbeque, cu foisor, gratar si masuta cu bancute; iazul este la locul lui, ca sa intregeasca starea de bine! 🙂

Sa nu uitam de wi-fi gratuit si parcare privata.

Ca sa va faceti o idee despre locul unde mergeti, iata o lista cu atractii in zona, pe o raza de 50 de km:

Statiunea Sovata la 35 km; Baile Tusnad la 45 km; Parcul de Aventura Balu Park (15 km distanta): unul dintre cele mai vechi din tara, cu 11 trasee de catarare si 190 de platforme montate in copaci si cu o tiroliana de 985 m lungime, din care 350 traverseaza un lac! Partiile de ski Madaras Harghita (14 km); Baile Homorod (32 km); Comuna Corund, vestita pentru a sa ceramica populara (aprox 49 km)

REZERVARI AICI

Daca doriti sa rezervati KARAK CHALET, o puteti face aici

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: karak.ro