Casa Moeciu Family din Moieciu de Jos, jud. Brasov

 

In Moieciu de Jos - jud Brasov, foarte aproape de multe atractii turistice (partia Cheile Gradistei, Castelul Bran, Dino Parc ... o sa le insiram pe toate un pic mai tarziu), am descoperit o pensiune faina de tot!

CASA MOECIU FAMILY

O cabanuta ca o bijuterie, cu 4 camere extrem de spatioase si luminoase, cu posibilitatea de cazare in special pentru familii cu copii (toate camerele au cate doua paturi duble, e loc berechet!!) dar si pentru gasti de prieteni; caci se poate inchiria separat, dar si in intregime!

Hai sa intram in camere, sa le vedeti!

REZERVARI AICI

Ne place faptul ca este retrasa de la drum; se trece un podet larg care traverseaza paraiasul de pe proprietate!, se parcheaza si de acolo…o imensitate de curte!! Cu loc de joaca, salcie umbroasa, leagane si balansoar, gratar… copiii pot zburda in voie, fara ca parintii sa stea stresati, pot da o fuga la mini iazul cu gaste si alte gogoloate de pasari de curte. Dar si adultii pot incinge o partida de fotbal sau de tenis, uitati-va numai la poze, sa vedeti ce curte imensa va sta la dispozitie!

REZERVARI AICI

Casuta are la parte un living generos si o bucatarie utilata cu toate cele necesare pentru gatit, copt, fript 🙂 pentru cafea, ceai; gasiti in bucatarie chiar si condimente si alte maruntisuri necesare, pe care le puteti folosi nestingheriti…cel putin pana va organizati si dati o fuga la magazinul din colt sau pana la Mega Image-ul din Bran, aflat cam la 10-15 minute de mers cu masina.

REZERVARI AICI

Sa nu uitam de wi-fi gratuit, un laptop la dispozitia turistilor - in living si TV LCD in fiecare camera dar si la parter. Iar la barul amenajat  intr-o laterala a living-ului, o statie audio numa’ buna pentru petreceri (in special pentru grupurile organizate).

Pensiunea are un scor de 9,5 puncte pe Booking. Turistii care s-au cazat apreciaza gazdele extrem de saritoare si primitoare! Locuiesc alaturi de pensiune, sunt o familie de treaba, raspund oricand la telefon, vin si te ajuta cu tot ce este necesar…dar in acelasi timp nu te “invadeaza” excesiv, nu devin umbra ta iscoditoare! 🙂

REZERVARI AICI

Iata acum si lista cu atractiile din zona:

Parcul de Aventura Cheile Gradistei  (4 km); Castelul Bran (4 km); Cetatea Rasnov si Dino Parc  (16 km); Cheile Dambovicioarei - absolut spectaculoase!!  si Pestera Dambovicioarei (20 km); Parcul de Aventura Wolf din Zarnesti (10 km); Rezervatia de Ursi Libearty de la Zarnesti (10 km); Partia de ski si Parcul de Distractii Kalinderu (17 km); Poiana Brasov (27 km); Partia de ski Valea Dorului (19 km) - live webcam aici

Parcul de Aventura Brasov  (39 km)

Puteti citi review-uri scrise de turisti, pentru a afla impresii de vacanta; sau puteti rezerva aici

Yozi va doreste vacanta frumoasa!

foto: casamoeciu.ro