Crăița Merelor – The PLACE

 

Casa de vacanta in  livada, printre meri, pruni, peri, ciresi, nectarini, piersici, gutui, zmeura, capsuni si mure…. Eheeei, si mai sunt cateva exemplare exotice si imbietoare, dar vi le dezvaluim la final!

Suna tentant? Atunci am gasit locul perfect! In Aninosani - jud Dambovita, la aproximativ 20 de minute de Targoviste; iar in 40 de km se ajunge la Sinaia.

Este o locatie premium, o vila eleganta in mijlocul unei livezi de peste 8000 mp. Zeci de ani de munca si suflet investiti in acest loc din cel mai cunoscut bazin pomicol din tara, Voinesti.

Haideti la Craita Merelor The PLACE, sa gustati din aroma incantatoare a acestui loc!

Capacitatea acestei case de vacanta este de 12 adulti si 3-4 copii, se inchiriaza integral.

6 camere duble, 7 băi, un living de aproximativ 50 mp şi o bucătărie complet si modern utilată.

Fiecare cameră este dotată cu smart tv, birou, internet de mare viteză, iar în living există posibilitatea de a ţine prezen­tări şi de a face videoconferinţe - daca va ganditi sa alegeti locatia pentru team building sau pentru lucru remote.

REZERVARI AICI

Cateva note generale:

design elegant in toata vila; electrocasnice de ultima generatie; inutil de precizat ca vom avea la indemana obiecte de foarte buna calitate;

patio, terase si balcoane incantatoare - desi credem ca nu ne vom lasa dusi din gradina si livada;

in exterior - ciubar, gratar, hamace, vatra de foc;

ingrediente proaspete pentru mic dejun, direct din gradina proprietatii;

la liber, consum de fructe din livada si culese contra cost, pentru acasa;

posibilitatea de picnic sau brunch in livada.

REZERVARI AICI

Va promiteam la inceput ca va dezvaluim si pomii exotici pe care-I aflati aici. Ei bine, in plimbarea de seara puteti da peste "Banana Nordului" sau Paw Paw Tree, care la final de august da in parg cu fructe de-o iei razna cat de gustoase sunt! textură de mango si gust de ananas, banană și mango. Apoi, fara sa clipiti, va pot iesi in cale Arborele Lalea si-un Ginkgo Biloba - unici în zonă.

REZERVARI AICI

La casa de vacanta Craita Merelor The PLACE gasim viata pura ca la tara si putem trai o experienta in tihna si pace deplina. Totusi, intr-un loc deosebit, desprins parca din insorita Toscana, cu miros de fructe coapte si ierburi aromate; cu flori, multa verdeata si cuiburi de randunele guralive.

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: theplace.craitamerelor.ro