Casa Tirol Blaj

 

La marginea unei paduri, la aproximativ 30 de km de Alba Iulia si foarte aproape de Blaj, o pensiune amenajata in stil rustic si accente clasice, care surprinde foarte placut prin curatenie si bun gust, detalii cochete dar si mancare buna si gazde primitoare:

Casa Tirol Blaj

REZERVARI AICI

6 dormitoare duble cu bai proprii; textile de foarte buna calitate si multe accesorii, papuci, prosoape, halate; tv cu ecran plat; acces gratuit la wi fi; parcare asigurata.

O mare atentie s-a acordat detaliilor atat in ceea ce priveste confortul cat si design-ul.

REZERVARI AICI

La parter un salon de mic dejun. Acesta este gustos si diversificat, cu branzeturi si mezeluri, paine de casa, dulceturi si siropuri, prajiturele.

In privinta mancarii, va puteti gospodari intr-o bucatarie comuna dotata cu toate cele necesare. Sau puteti discuta cu gazdele si creiona o oferta ce include si mesele de peste zi.

Tot la parter,  zona comuna, un corner cu canapele comode si semineu.

REZERVARI AICI

Pe peluza de langa pensiune exista si o locatie pentru evenimente dar turistii sunt anuntati inainte de organizarea acestora si, de regula, gazdele nu prea le amesteca  unele cu altele.

Este o pensiune linistita si retrasa de la drum. Cu gazde foarte apreciate de turisti, o varianta buna pentru cei ce vor sa colinde zona si sa ajunga la Alba Iulia, dar potrivita si pentru grupuri de prieteni sau mici evenimente de familie.

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: casatirolblaj.ro