O vila boema in Gura Humorului

 

Situata chiar in centrul orasului Gura Humorului, la aproximativ 5 km de Manastirile Voronet si Humor, VILA BOEM este cotata cu 4 stele si cu un calificativ Excelent pe internet, primind scorul de 9,8

Este o cladire incantatoare, care ofera cazare in mai multe variante: garsoniera sau apartament. Camerele sunt frumos decorate, in stil chic ce aminteste de casele boieresti de odinioara dar cu accente moderne. Toate variantele au dormitoare spatioase, cu incalzire in pardoseala, bai proprii si bucatarie utilata. La parter exista un lounge comun.

REZERVARI AICI

Din partea casei se ofera ceai, cafea si apa. Exista wi-fi gratuit in incinta, posibilitate de gratar in curtea exterioara, parcare supravegheata video, la cerere se pot asigura biciclete.

Puteti parcurge cele peste 160 de review-uri de pe internet, pentru a va face o idee despre aceasta locatie si afla detalii de la turistii care i-au calcat pragul. Aici este si link-ul unde puteti verifica rezervarile.

 

REZERVARI AICI

Atractii turistice in apropiere:

Manastirile Voronet si Humor, la aprox 5 km distanta; Complexul Arinis la 2 km; Partia Soimu la 1,5 km; Parcul de Aventura Escalada la 1 km distanta

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: vilaboem.ro; vladilas.ro