OberWood

 

La poalele Făgărașului, in inima Transilvaniei, pe malul râului Porumbacu, un complex cu 5 căsuțe autentice, strămutate și recondiționate spectaculos.

Multă verdeață si un mic pavilion fermecător, “ascuns” intr-o pădurice crescută pe proprietate; foișor si bucatarie de vara, locuri de relaxare si sezlonguri pe malul râului; dar mai presus de toate, mult confort si dotari moderne in aceste mici bijuterii de la Oberwood din Porumbacu de Sus, judetul Sibiu.

REZERVARI AICI

Putem alege dintre 5 căsuțe cu suprafete intre 40 si 78 mp; toate au cate doua dormitoare, bucatarie si camera de zi si pot gazdui 4 persoane, cea de 78 mp putand primi 6 persoane.

REZERVARI AICI

In fiecare casuta cate un dormitor cu pat matrimonial si unul twin; bai moderne; zona de zi cu loc de luat masa; televizoare si acces gratuit la internet.

Bucatarie comuna dotata cu cafetiera, cuptor cu microunde, plita si frigider. Va puteti gospodari in voie, in orice moment al zilei; sau puteti lua masa la localnici, va fi inedit si placut.

REZERVARI AICI

Curte generoasa, cu diferite locuri de relaxare, de unde se pot admira muntii.

Un pâlc de copaci ca o pădurice răsărită chiar in curte, loc de visare sau ascunzis pentru pitici, cu un foisor incantator ce atrage ca un magnet.  

REZERVARI AICI

E de mers la Oberwood! Un loc ce respira traditie, cu aceste casute atat de atent reconstruite, incat inca se pot observa urme pe lemnul de peste 200 de ani si pot fi admirate obiecte foarte vechi, asezate astazi in locuri speciale.

Va fi ca o vacanta la Muzeul Satului. In incinte autentice dar cu interioare adaptate perfect confortului contemporan. Este un mix perfect si nederanjant, intre vechi si nou. Si o oaza de liniste, la care aproape toti tanjim.

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!