Top 15 perechi de ochelari de inot

Un accesoriu aproape obligatoriu de pus in bagaj in vacantele de vara, dar si in cele de iarna, daca alegeti destinatii cu piscina sau cu parcuri termale.

Pentru inotul in mare, lacuri si mai ales in piscine, unde apa este tratata fie cu clor fie cu sare sau ce metode or mai fi, este comod si distractiv sa avem ochelari de inot. Din fericire, Dechatlon are o varietate mare de astfel de accesorii, la o calitate excelenta.

Am facut o selectie de 15 de modele, cu speranta ca veti gasi ceva care sa vi se potriveasca: unii ochelari sunt pentru nivel incepatori, asta insemnand ca daca aveti nevoie pentru iesirile sezoniere la mare, pentru relaxarile in piscina din weekend, sunt perfecti.

Puteti opta pentru un nivel mediu, in conditiile unei utilizari mai mari dar si nivel avansat, in cazul in care practicati intensiv inotul.

Apoi, unii dinte ei au campuri vizuale largi, altii medii, altii cat mai mici, pentru a putea fi folositi in competitii. 

Daca sunteti familiarizati cu acest magazin, stiti deja ca toate produsele lor au un raport pret-calitate greu de gasit in alte parti. Nu cred ca am cumparat ceva de la ei si nu am fost multumit!

Dimpotriva

CUMPARA

Masca de inot Swindow 100 Nabaiji disponibila in marimile S si L. Sunt ochelari mari, cu un camp vizual larg, tratati antiaburire. Copiii ii vor adora, mai ales cand vor inota pe sub apa, pentru ca sunt comozi.

CUMPARA

Ochelari suedezi inot 900, lentile tip oglinda, Nabaiji. Conceputi pentru antrenamente si competitii - nivel avansat, aprobati de Federatia Internationala de Inot. Sunt adaptați la conformația feței, fără a fi nevoie să îi strângeți mult. 

Ochelari purtaţi de Fabien Gilot în timpul Campionatului European de la Berlin 2014 și Campionatului Mondial din Kazan în 2015.

CUMPARA

Ochelari inot Cobra Ultra, Arena, conceputi pentru nivel consecvent, design hidrodinamic pentru imbunatatirea performantelor. Calitate excelenta, camp vizual mare, protectie impotriva razelor UV si a aburirii lentilelor.

CUMPARA

Masca de inot Active 500, Nabaiji. Excelenti pentru inotul de recreere, datorita campului vizual larg si a marimii mastii. In general, copiii vor fi fericiti cu acesti ochelari, pentru ca-i incurajeaza sa inoate pe sub apa.

 

CUMPARA

Masca Easybreath Snorkeling la Suprafata. Am zis sa va aratam si aceasta masca, ce permite respiratia atat sub apa cat si la suprafata si care are o vedere panoramica, desi nu o putem incadra neaparat la ochelari de inot. Dar poate va surade ideea de a achizitiona, pe langa o pereche clasica de ochelari, aceasta extraordinara masca, mai ales daca va pasioneaza lumea subacvatica sau daca doriti sa stimulati curiozitatea copiilor vostri, pentru ca au si masuri pentru cei mici.

CUMPARA

Ochelari Inot 100 X Base, Nabaiji: Un pret excelent pentru o calitate atat de buna. Nivelul este pentru incepatori, iar recomandarea noastra este ca, daca sunteti in cautare de protectie pentru iesiri sezoniere la mare sau la piscina, nu are rost sa cheltuiti mai mult. Acesti ochelari se fixeaza foarte bine pe fata, au o prindere foarte comoda si o vizibilitate buna.

CUMPARA

Ochelari Inot Air Speed, Arena. Pentru nivel consecvent, puteti arunca o privire pe acesti ochelari cu lentila tip oglinda, desenati hidrodinamic pentru imbunatatirea performantelor, cu un camp vizual mare. Veti fi protejati de razele UV dar si de aburirea lentilelor, datorita tratarii lor.

CUMPARA 

Aripioare inot din spuma cu chinga elastica - copii 15-30 kg. Din experienta cu fetele noastre, este cea mai buna solutie: nu provoaca rani la brate, nu se dezumfla, nu cad, nu se deterioreaza cu anii. Excelent produs, am stat fara griji chiar si cand faceau baie in mare.

 

CUMPARA

Masca de inot cu lentile tip oglinda. Mai mare decat ochelarii clasici de inot, cu un camp vizual larg, limitare a condensului, garnituri foarte flexibile si o foarte buna stabilitate.

CUMPARA

Ochelari de inot Spirit 500. Recomandati pentru nivelul mediu de folosire. Au o stabilitate foarte buna, un cam vizual ridicat - peste 130 de grade. Sunt ochelari pe care nu va fi nevoie sa-i strangeti mult, pentru ca sunt adaptati la conformatia fetei.

CUMPARA

Ochelari de inot Aquapulse cu lentile de tip oglinda. Ochelari de competitie prevazuti cu cea mai inalta tehnologie pentru sustinere, prindere si etansare perfecta. Design hidrodinamic pentru imbunatatirea performantelor.

CUMPARA

Masca de inot Sea Squad, excelenta pentru copiii intre intre 2 si 6 ani. Purtarea acestei masti va creste increderea in cei mici, ajutandu-i sa se imprieteneasca rapid cu apa.

 

CUMPARA

Ochelari Fastskin Elite cu lentile tip oglinda. Si acesti ochelari beneficiaza de tehologia cea mai avansata IQfi, pentru o sustinere precisa si o etansare optima. Sunt ochelari pentru folosire consecventa, cu un camp vizual bun, tratament al lentilelor anti-aburire.

CUMPARA

Ochelari inot B-FIT 500, Nabaiji. Sunt ochelari pentru folosire  intensiva, cu un pret excelent. Un camp vizual de 100 de grade, prindere foarte buna, lentile antiaburire.

CUMPARA

Masca de inot The One, pentru nivel incepator. Practic, sunt ochelari excelenti pentru recreere in apa. Chiar nu este nevoie de o investitie costisitoare, atata timp cat sunt folositi pentru iesiri normale la mare sau piscina. Campul vizual larg ii face favoriti pentru astfel de activitati.

CUMPARA

Ochelari inot Futura Biofuse cu lentile tip oglinda. BioFUSE este de fapt o tehnologie ce asigura confort, ergonomie si vizibilitate. Sunt ochlelari pentru folosinta medie si pentru antrenament.