Odăi din Plai

 

Frodo, Peregrin, Meriadoc? Stapanul Inelelor, The Hobbit?... Daca ati tresarit cat de putin atunci cand ati citit toate aceste nume, va dam noi un motiv sa porniti la drum! Pentru ca am descoperit un loc de cazare atipic, in genul casutelor pentru hobbiti. Pe un domeniu inconjurat de padure si avand o suprafata de peste 5 hectare, 4 casute ridicate la baza unui deal, te introduc intr-o lume de basm. Sunt construite cu elemente din natura, lemn si piatra, acoperite cu iarba, astfel incat se integreaza perfect in natura inconjuratoare:

Odăi din Plai

Suntem in Fundata, jud. Brasov, intr-o locatie superba ce apartine de pensiunea “Plai cu Dor, aflata in apropiere. La mai putin de 10 minute de mers pe jos se afla partia de ski Cheile Gradistei.

REZERVARI AICI

Dintre cele 4 casuțe, 3 au cate o camera matrimoniala si baie proprie, iar una are doua camere duble și doua bai.

Ca spatii comune, exista o cladire separata cu sala de mese, o bucatarie mobilata si utilata, terasa, foisor si zona de gratar.

Camerele au tv si aparat de preparat cafea. Nu exista acces la internet.

Tot ce regasim in interioare este lucrat manual: mobilierul din odai, mesele si scaunele, semineul, grinzile, totul. Este multa munca si truda la mijloc, dar si o determinare foarte mare din partea proprietarilor.

REZERVARI AICI

Locatia poate fi inchiriata doar integral in week-end si individual, in timpul saptamanii.

Capacitatea maxima este de 10 persoane.

REZERVARI AICI

Multe nu sunt de spus… venind la Odăi din Plai, vom pasi pe un taram de basm. Casute ingropate in pamant, acoperite cu iarba, ferestruici rotunde de unde putem privi natura in splendoarea ei, un domeniu de 5 hectare doar al nostru, liniste desavarsita… epic!

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: pagina de facebook Odai din Plai