On Top Chalet

 

Cu adevarat, una dintre cele mai spectaculoase si frumoase cabane din tara noastra! Intr-o zona binecunoscuta si frecventata, dar indeajuns de retrasa incat nimic sa nu perturbe starea de bine. Cocotata pe un deal deasupra satului, departe de drumul principal si de restul caselor, armonios integrata in natura.

On Top Chalet

Este o cabana in stil scandinav minimalist, atat de frumos decorata si foarte vitrata, astfel incat lumina sa patrunda in orice coltisor. Linistea este la ea acasa, sa pornim la drum si sa ne umplem sufletul de frumos!

REZERVARI AICI

Cabana este in localitatea Simon - Bran din judetul Brasov, la mai putin de 2 km de Castelul Bran.

Capacitatea maxima este de 12 persoane in 6 dormitoare duble matrimoniale. Se inchiriaza doar integral.

5 bai in total, plus una de serviciu la parter; un living spectaculos la parter, cu semineu in fata canapelelor, loc de luat masa, bucatarie modern utilata.

Este o locatie child friendly, pentru copii existand aparat de gatit la aburi, patut de bebelus complet accesorizat, jucarii, leagan suspendat, inaltator la baie.

REZERVARI AICI

Incalzire in pardoseala la parter, carti si dvd-uri, smart TV in living si in 3 dintre dormitoare; acces gratuit la wi fi; textile de foarte buna calitate; in exterior - zona potrivita pentru picnic, terasa mobilata.

Lasam imaginile sa va inspire, este inutil sa insiram toate dotarile, caci la o asemenea frumusete, ele sunt pe masura!

REZERVARI AICI

Ne-au placut mult vorbele unui turist care a venit la On Top Chalet si spunea „privelistea este uluitoare si adauga ani vietii”!

Noi completam spunand ca vom avea parte de o experienta, nu de o simpla cazare. Si ca merita macar o singura data in viata, sa treci pragul acestei cabane!

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: ontopchalet.ro