Panorama Boutique Hotel

 

Un hotel boutique de 3 stele, nou, modern si foarte curat, la 25 km de Brasov,  cam 40 de Poiana Brasov si aflat in imediata apropierea a statiunii balneoclimaterice Valcele, de la poalele muntilor Baraolt.  Cetatile fortificate Harman si Prejmer sunt la 15 km distanta.

Panorama Boutique Hotel

Amenajari moderne, camere cu bai proprii si toate cele necesare puse gratuit la dispozitie. In total, sunt 20 de camere in variante single, duble standard twin sau matrimoniale, apartamente; unele cu balcon, altele special amenajate pentru persoane cu dizabilitati. Wi fi gratuit, aer conditionat si termostat ambiental, seif si minibar, Smart TV.

Parcare, o curte imensa cu multa verdeata, cu foisor si bancute; serviciu de concierge, camera pentru bagaje. Mic dejun inclus in pretul cazarii si restaurant cu bucatarie traditionala si internationala.

Centru spa cu ciubar incalzit, ciubar cu apa rece, sauna finlandeza si sauna cu sare.

Locatia este specializata si pe organizarea de team building-uri si evenimente deosebite, pentru acest lucru avand un  Event Hall in cladirea alaturata si servicii adaptate ocaziilor respective.

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: panoramacenter.ro