Pensiunea Art 1000 pe Valea Draganului – Cluj

 

Valea Draganului din judetul Cluj este preferata de multi turisti, in special de cei aflati in apropierea Clujului, caci pot da o fuga sa se relaxeze pentru cateva ore in natura. Insa nici cei ce vin mai de departe nu ocolesc aceasta zona, ea oferind peisaje spectaculoase. In plus, statiunea Arieşeni este la 35 km departare iar aceasta este o locatie perfecta pentru ski. Cel mai apropiat aeroport este cel International de la Oradea, la 67 de km distanta.

Cu o pozitionare privilegiata si o panorama incredibila asupra Lacului Dragan-Floroiu si a barajului cu acelasi nume, se afla Pensiunea Art 1000. Mai exact, ne aflam in satul Lunca Visagului, la 85 km fata de Cluj.

REZERVARI AICI

Camere single si double deluxe, unele dintre ele cu balcon si vedere catre baraj; acces la centrul de wellness si facilitati diverse: bai proprii cu articole cosmetice si prosoape, tv cu ecran plat, wi fi gratuit, mic dejun inclus, parcare privata.

REZERVARI AICI

O atractie catre aceasta pensiune o constituie zona de relaxare si spa, cu piscina interioara, sauna umeda si uscata si sala de fitness.

REZERVARI AICI

Restaurantul are un meniu bufet pentru micul dejun si a la carte pentru celelalte mese ale zilei; daca alegeti dintre specialitatile Casei, va puteti infrupta din “Chinul mocanului”, “Platoul Spritarului”, “Platoul Credinciosului”, “Ospatul oierului” sau din “Praznic mocanesc” 🙂

Pensiunea Art 1000 a adunat peste 150 de review-uri pe internet si un scor de 9,3 puncte; majoritatea celor care au scris impresii despre vacanta lor aici, au apreciat  locatia absolut fantastica, personalul amabil si prietenos, camerele luminoase si curate.

Daca va atrage propunerea noastra, va lasam aici un link unde puteti verifica disponibilitatea de cazare.

 

Art 1000 este o pensiune potrivita pentru oricine: cupluri tinere, grupuri de colegi sau prieteni - se gazduiesc frecvent teambuilding-uri, familii cu copii - pentru acestia exista loc de joaca amenajat in exterior.  

Zona este incredibil de frumoasa, asadar avem multe motive sa pornim catre aceasta destinatie.

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: pensiunea-art1000.ro