Gasthaus Grindeshti

 

Intr-un micut golf al lacului Gozna, o pensiune ce parca rasare din adancul padurii.

Numele si arhitectura au influente austriece, iar amplasarea ei spectaculoasa te poarta cu gandul la zone la care doar tinzi sa visezi, nicidecum sa ajungi.

Punem cateva poze, sa va dati seama de zona si revenim cu detalii.

Este vorba despre Gasthaus Grindeshti, o pensiune din comuna Valiug, judetul Caras Severin.

8 camere duble, identice ca amenajare, fiecare potrivita pentru 2 persoane.

Un mic restaurant la parter, doar 5 masute, deci totul este intim si restrans. Micul dejun este servit aici, dar si mesele de peste zi, cand este frig afara. Exista insa o terasa generoasa in exterior, cu mai multe locuri, caci e pacat la asemenea peisaj, sa nu stai 3 sferturi din an afara.

Accesul catre pensiune se face pe un drum forestier de aproximativ 2 km. Este bine sa luati legatura cu gazdele inainte, sa va spuna despre starea drumului sau sa va dea o veste buna, ca poate intre timp s-a asfaltat. 

REZERVARI AICI

REZERVARI AICI

Camerele sunt cate 4 pe fiecare etaj, doar unele dintre ele cu balcon; toate dau spre lac, deci nu veti rata peisajul superb.

In fiecare camera baie proprie, tv, un mic birou si minibar.

Acces la internet wi fi peste tot in incinta, parcare langa pensiune.

REZERVARI AICI

In cladirea alaturata exista un mini centru spa, cu piscina si sauna finlandeza.

Piscina are dimensiunile 8m x 4m, o temperature a apei de 28-32 grade, instalatie de contracurent si jeturi de apa pentru masaj cervical si lombar.

O mica sala de evenimente cu 40 de locuri in aceeasi cladire, la etaj, deci o locatie potrivita si pentru team-building.

REZERVARI AICI

In exterior o zona de agrement generoasa:

gazon impecabil si sezlonguri langa padure, trambulina pentru copii, iesire la ponton - si acesta cu sezlonguri.

REZERVARI AICI

Suntem in Parcul National Semenic, asadar in zona exista nenumarate lucruri de facut: drumetii, ciclism, caiac, trekking.

Lacul Gozna este cunoscut si drept un pol al distractiei in Banat - datorita nenumaratelor pontoane amenajate cu terase .

Este locul ideal si pentru pescuit si plimbari cu hidrobicicleta. Exista inclusiv partie de ski in apropiere.

Gasthaus Grindeshti se bucura de o pozitionare privilegiata, este o afacere condusa de oameni inimosi si corecti, care pun suflet in tot ce fac si doresc sa ofere liniste, confort, curatenie si mancare buna oaspetilor lor, avem deci toate premisele unei vacante reusite!

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: turismvaliug.ro