Pensiune Chic in centrul Sibiului

Am descoperit o casa de oaspeti modern si colorat decorata, in centrul istoric al orasului Sibiu, intr-una dintre cele mai pitoresti  zone - Piata Huet. Inconjurata de multe cladiri istorice, la 2 pasi de Pasajul Scarilor, Podul Minciunilor si de Biserica Evanghelica - din spatele careia se poate admira o panorama superba asupra Orasului de Jos, foarte aproape de cele 2 piete medievale: Piata Mare si Piata Mica. 

CHIC BOUTIQUE

 

REZERVARI AICI

Cladirea in care patrundem este considerata monument istoric inscris in Patrimoniul Cultural National al Romaniei si dateaza din sec XV – XVI.

Desi este incadrata ca pensiune, pare mai degraba un hotel boutique, daca e sa ne gandim la amenajare si facilitati: 10 camere duble matrimoniale sau twin si o suita. 

Haideti sa aruncam o privire prin interioare, sa vedeti ce colorate sunt si ce atmosfera placuta ne invaluie!

REZERVARI AICI

Decorul este minimalist si prietenos, cu mobilier moden, confortabil, colorat chic. 

Sunt peste 300 de comentarii scrise pe internet de catre turistii care au vizitat aceasta locatie; toate au condus la calificativul Superb si un scor de 9 puncte.  Majoritatea apreciaza localizarea si curatenia, amabilitatea gazdelor si facilitatile puse la dispozitie: camere cu bai proprii, cu uscator de par, prosoape si articole cosmetice gratuite; TV, sistem de climatizare individuala in fiecare incinta, wi-fi gratuit. Contra cost, se pot asigura servicii de curatatorie si calcat haine.

REZERVARI AICI

Pensiunea nu are restaurant propriu insa, chiar pe coltul cladirii, se afla "Vino&Gazzosa"un restaurant cu specific italian, foarte apreciat de turisti si localnici.  

REZERVARI AICI

Suntem la nici 10 minute departare de Aeroportul din Sibiu si la 5 minute de Gara Centrala. In acelasi timp, foarte aproape de principalele atractii turistice din zona istorica a orasului: Muzeul de Istorie la 100 de metri, la fel ca si Pasajul Scarilor; Podul Minciunilor si Muzeul National Bruckental in 200 de metri, Turnul Primariei.

Daca veniti cu masina, exista locuri de parcare gratuite un pic mai jos, pe strada; voucherele sunt puse la dispozitie de catre pensiune.

Imprejur sunt nenumarate stradute cu magazine, cafenele si restaurante. Daca doriti o  excursie de-o zi sau sa mergeti la ski, puteti da o fuga in statiunea Paltinis, aflata la 35 de km departare. 

Noi va lasam aici un link unde puteti face rezervari, daca va tenteaza propunerea noastra.  

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

Foto: pensiunea-chic.ro