Joyard – Pensiune & Parc

 

Pensiunea Joyard - in Porumbacu de Sus, la poalele muntilor Fagaras 

Cu copiii sa veniti aici. Puneti la cale o iesire cu prietenii care au si ei copii si luati toata pensiunea. Luati toate cele 5 camere unde veti gasi cate doua paturi in fiecare si in care veti sta confortabil 3 - 4 persoane. 

Sa fie toata curtea a voastra si sa alerge doar ai vostri, cuptorul de lut sa fumege a pofte nebune, seara sa stati in jurul focului la o miniboxa in surdina sau in ciubarul cu jacuzzi. 

Puneti masa cand vreti, ca doar aveti si bucataria si locul de servit din interior. Daca-i placut afara, trageti totul in iarba si serviti cina sub stele.

Nu-i nicio problema daca veniti si separat; ca doar este o pensiune unde puteti inchiria fie si numai o camera, daca de atat aveti nevoie. Doar sugeram un scenariu de distractie. 

Aici se-aduna lume prietenoasa, indragostita de locurile construite frumos, de natura bogata in paduri si aer curat. Iar sa va faceti noi prieteni e placut in orice clipa.

De plimbat, sunt locuri cu adevarat spectaculoase, numai bune de stocat in arhiva foto a telefoanelor: Castelul Zanelor,  Povestea Calendarului, sus pe Transfagarasan ori pe podul Minciunilor din centrul Sibiului...

Am pus foto sa vedem curtea si spatiile comune din Pensiunea Joyard din Porumbacu de Sus

Tot ce avem nevoie: loc de joaca, zona pentru socializare la foc, gratar si vatra traditionala. bucatarie, loc de servit masa in interior sau afara, un mic iaz cu pesti, ciubar cu cada jacuzzi...

REZERVARI AICI

Puteti veni doar in cuplu; veti gasi o camera cu pat dublu. Sau cu copiii, pentru ca sunt si camere unde pot fi gazduite 3 sau 4 persoane.

Dormitoarele au bai proprii cu articole de toaleta incluse, prosoape, uscator de par, papuci...

Aerul proaspat, pacea din jurul pensiunii vor contribui cu siguranta la un somn odihnitor. Dar si frumusetea camerelor, calitatea saltelelor, a lenjeriilor si grija pentru o curatenie luna.

Nimic nu se compara cu o noapte odihnitoare departe de forfota oraselor.

REZERVARI AICI

Pensiunea Joyard din Porumbacu de Sus este un loc cald si fermecator, unde sa ne aducem familia, copiii, sa ne aducem prietenii și sa ne facem amintiri care să dureze o viață întreagă. 

Sunt oportunități nesfârșite de plimbare si relaxare, de aventură pentru cei mici și explorare a naturii. Există cate ceva pentru toată lumea. 

Este mai ales un loc frumos, construit cu gust si foarte curat. Este fix ce cautam pentru yozi.ro: doar cele mai bune cazari din Romania!

Iar pensiunea Joyard este un loc minunat.

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa! 

foto: Pensiunea Joyard; Castelul de Lut Valea Zanelor; Povestea Calendarului