Pensiune intr-un colt de rai bucovinean

 

Localizata la 8 km de Gura Humorului si 4 km de Manastirea Humor, Pensiunea Piriu' Morii este situata pe malul apei curgatoare cu acelasi nume, in vecinatatea unei mori vechi de ape, la poalele muntilor si la doar cativa metri departare de padure.

REZERVARI AICI

22 de locuri de cazare (in 10 camere) si facilitati variate: TV LCD in camere, internet wi-fi in incinta, restaurant cu specific romanesc si terasa acoperita spatioasa, minispa, loc de joaca pentru copii, parc montan cu locuri de odihna amenajate, sezlonguri amplasate pe malul paraului, gratar exterior si foisor, parcare proprie etc.

REZERVARI AICI

Propietatea este frumos decorata, intr-un mix de mestesug local si piese moderne de mobilier. 

Camere sunt luminoase, cu podea de lemn, baie proprie cu textile si articole de toaleta gratuite, minibar.

REZERVARI AICI

 Exista si suita duplex, dispusa pe 2 etaje; la parter - cu living spatios cu LCD si canapea extensibila, la etaj - 1 dormitor.

REZERVARI AICI

Pe langa sauna din interiorul pensiunii, in curte este amenajata o zona de minispa, unde oaspetii se pot bucura de efectul benefic al saunei finlandeze si al sarii de Himalaya sau de confortul unei bai rustice in ciubar austriac de lemn. Accesul la minispa se face cu costuri suplimentare.

REZERVARI AICI

Zona este foarte frumoasa, iar pensiunea este integrata perfect in natura: padure, parau, munte, pasuni, un loc retras si linistit.

Cateva detalii: tarifele nu includ micul dejun (se poate opta pentru bufet suedez sau a la carte, în functie de perioada). Pranzul si cina se pot servi in regim a la carte, in restaurantul pensiunii. Accesul la alte facilitati ale pensiunii (saune si ciubar-jacuzzi) se fac contra unui cost suplimentar.

REZERVARI AICI

Atractii pe o raza de 70 km: manastiri: Sucevita, Moldovita, Humor, Voronet. Satul Marginea - renumit pentru ceramica neagra. 

Cetatea de Scaun a Sucevei

Puteti verifica disponibilitatea de cazare aici: Pensiunea Piriu' Morii

 

foto: piriumorii.ro