Pensiunea Davideea in Bucovina

 

Suntem in Văleni-Stînișoara, in apropierea partiei de ski Malini (de dificultate usoara spre medie) dar si relativ aproape de mai toate partiile din Bucovina. 

Tot in apropiere sunt si manastirile din Bucovina dar si cele din judetul Neamt, acest sat inconjurat de munti impaduriti fiind la granita cu el.

Mi se pare un mare avantaj acest lucru, putand sa vizitam cele mai importante atractii turistice din ambele zone - foarte bogate din acest punct de vedere.

Voronetul este la 47 km, Cetatea Neamtului la 62 de km, Gura Humorului la 43 km; Manastirile Agapia si Varatec din Neamt sunt la aproximativ 70 de km si tot atat pana la Campulung Moldovenesc. Practic suntem in centrul turismului cultural, recreativ si culinar din aceasta parte a Moldovei.

 Am inceput prin a va arata imagini din locurile principale ale acestei pensiuni: sa vedem ce peisaj o inconjoara, un ochi in spa, restaurant si camere.

Acum sa le luam pe rand.

Pensiunea este in mijlocul naturii, inconjurata de munti incarcati de paduri, cu o priveliste incredibila de 360 grade. La baza partiei, care este la o aruncatura de bat, se afla un parc de joaca pentru copii.

Micul dejun se serveste in regim bufet suedez si este contra cost - pretul e mai mult decat ok iar copiii pana in 11 ani au gratuitate. Se pot servi toate mesele in restaurantul pensiunii, iar la bar ne putem relaxa intre. 

Restaurantul are un design cool; daca e placut afara, putem lua masa pe terasa, ori sa servim o cafea, o bere....

REZERVARI AICI

Piscina si sauna

REZERVARI AICI

Camere duble sau twin de 22 mp si doua aprtamente de 45 de mp. 

Baile au cosmetice incluse, halat de baie si papuci, tv cu ecran plat, facilitati de calcat...

Daca va place ideea noastra, va lasam un link unde puteti verifica rezervarile

Pensiunea Davideea - Bucovina

Toate interioarele au un desen rafinat, idei cool de aranjare a spatiilor, materiale si texturi placute. Asezarea la granita a doua judete bogate in patrimoniu cultural, aproape de multe partii de ski, de trasee montane, de parcuri de aventura, fac din aceasta pensiune asezata intre munti impaduriti, un loc perfect pentru o vacanta in Nordul Moldovei.

Site-ul nostru selectioneaza doar cele mai bune cazari din Romania, iar Pensiunea Davideea se afla printre ele.

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: davideea.ro