Pensiunea Aer de Munte

 

La 10 km de Cetatea Fagaras este un satuc atestat documentar inca de pe la 1733 si considerat printre cele mai vechi asezari din Tara Fagarasului.  Săvăstreni ii zice si este un sat plin cu oameni gospodari, credinciosi si primitori, cu peisaje frumoase, aer curat de munte și o atmosfera unică a așezărilor din Țara Făgărașului.

Daca drumurile va poarta prin zona, e bine sa stiti ca puteti trage la o casa veche de peste 5 generatii, care astazi primeste oaspeti turisti din toate colturile tarii si nu numai.

Pensiunea Aer de Munte din Săvăstreni - comuna Recea, judetul Brasov.

REZERVARI AICI

5 camere duble cu baie proprie, se inchiriaza separat sau integral - pentru cine doreste.

Ca zone comune, un living cu loc de luat masa si bucatarie complet utilata. La fel si Beciul plin cu vinuri si conserve, loc numa’ bun de adunat seara la un pahar.

Pentru mese, puteti apela la gazde pentru mic dejun sau demipensiune, curg laudele in privinta bucatelor proaspete si gustoase.

REZERVARI AICI

O curte verde, cu locuri de relaxare, hamace atarnand printre copaci, loc de joaca .

Venind aici, aveti ocazia sa va relaxati si sa experimentati viata la tara, sa va plimbati prin comunitate si sa participati la activitatile din gospodarie, Gazdele va vor intampina cu bucurie si vor face tot ce le sta in putinta sa va ofere o sedere placuta!

Iar daca vreti sa colindati imprejurimile, in 10 km ajungeti la Cetatea Fagaras, Herghelia de Cai lipiteni de la Sambata de Sus este in aproximativ 30 de km; tot cam asa si partia de ski Dragus iar la Balea ajungeti cam in jumatate de ora, sunt aprovimativ 50 de km. pana acolo.

REZERVARI AICI

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: aerdemunte.ro