Pensiunea Briza Marii Jurilovca

 

Frumoasa tare pensiunea asta din Delta Dunarii! Pur si simplu sunt cucerit de desenul ei, de culorile normale pe care ar trebui sa le gasim in toate amenajarile Deltei Dunarii, de designul linistitor al interioarelor, de mobilierul perfect integrat, de toata linistea pe care ti-o da bunul gust. 

Suuupeeeerb!!! O cazare de vis intr-un loc de vis !!! Culorile cerului si ale apei, culorile pamantului si ale stufului, toata linistirea care incape in ele.

REZERVARI AICI

Pensiunea are o curte mare si curata, piscina exterioara, mic dejun si cina excelente - cel putin asa confirma toti care au  fost aici.

Din acest loc puteti vizita Delta Dunarii in toate directiile ei, dar si sa dati o fuga la mare, pe spectaculoasa limba de nisip de la Gura Portitei.

Bineinteles ca va puteti relaxa si la pescuit. Doar vorbiti cu gazdele pensiunii. 

 REZERVARI AICI

Pensiunea are camere duble si camere de familie, iar unele au terase largi. 

Aer conditionat, tv, frigider, uscator de par, articole de toaleta incluse... 

REZERVARI AICI

Nu ma grabesc sa inchei. Aceasta cazare superba din Delta Dunarii trebuie privita indelung si din toate unghiurile. O sa incerc sa nu pun vorbele sa concureze cu imaginile.

REZERVARI AICI 

Sunt un om indragostit lulea de Delta Dunarii. Am stat ascuns in corturi o caruta de timp, pentru ca nu puteam privi cum kitsch-ul distruge norocul asta pe care il mostenim. Dar incep sa privesc cu incredere in viitor, ca oameni ca cei pe care ii promovam in yozi.ro, vor incepe sa-i inspire si pe altii! Avem asa de multe locuri frumoase, suntem atat de ospitalieri si buni, incat a sosit momentul sa mixam aceste daruri. 

Aceasta pensiune este un astfel de mix; e frumos, e curat, se mananca bine, se afla in Rai, iar gazdele sunt painea lui Dumnezeu! 

Trecem Pensiunea Briza Marii Jurilovca in lista yozi.ro cu cele mai bune cazari din Delta Dunarii! 

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: pensiunea-briza-marii-jurilovca.business.site