Pensiunea Casa Moritz

 

O pensiune frumoasa situata in Brasov, intr-un cartier exclusivist aproape de centru si de cele mai importante obiective turistice. Este o cladire veche din anii 1900, construita in stil Art Deco, ce pastreaza patina vremurilor respective si incearca sa invie atmosfera specifica, prin detalii incantatoare.

Spatiile sunt generoase si in diverse variante: camere duble matrimoniale sau twin, suite duplex, apartamente cu vedere la munte si un loft superb.

Toate au dotari multiple si de calitate: articole cosmetice, prosoape si halate in bai; spatii de relaxare cu masute si fotolii sau canapele in apartamente; tv cu ecran plat, wi fi cu acces gratuit; apartamentele au chicineta cu plita, aparat de cafea si mini frigider. Acces gratuit la parcare in locatie. Mic dejun bufet oferit zilnic in salonul de la parter.

Piata Sfatului este la aproximativ 700 metri distanta; Biserica Neagra si Cetatea la fel; cam 8-10 km pana in Poiana Brasov si pana la partiile de ski.

Casa Moritz este un reper de bun gust, o afacere de familie care implica multa truda si dedicatie si acest lucru se simte in detalii, in atentia fata de oaspeti si se reflecta, evident, in aprecierile celor care au trecut pragul acestei pensiuni. Cateva sute de recomandari facute pe internet de la turisti, aprecierile pozitive ale acestora, ne determina sa includem aceasta locatie in lista yozi.ro cu cele mai frumoase locuri de cazare din Romania.

REZERVARI AICI

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!