Pensiunea Colt de Rai din Belis, judetul Cluj

 

Intr-o comuna din muntii Apuseni, la poalele masivului Vladeasa, am descoperit o incantare de pensiune:

Colt de Rai

Suntem in satul Belis, la o distanta de aproximativ 70 km fata de Cluj. Viata curge altfel aici… ca la munte, printre casute rasfirate, cu oameni gospodari in ele…

Zona este plina de trasee montane, avem lacul de acumulare Belis-Fantanele, pesteri nenumarate (Ursului, Piatra Ponorului, Pestera Zmeilor, Ghetarul Scarisoara); avem cascada Valul Miresei de la Rachitele si Cetatea Bologa… Suntem in celebra zona cunoscuta drept “marea dintre munti”.

 

REZERVARI AICI

Pensiunea Colt de Rai are 12 camere duble, matrimoniale si twin; fiecare cu baie proprie si cele necesare in ea. Este foarte curata, moderna si confortabila, cu mobilier din lemn masiv si accente rustice, cu textile de buna calitate, paturi confrotabile si lenjerii din bumbac.

REZERVARI AICI

TV cu ecran plat; wi-fi gratuit, parcare privata; curte imensa cu multa verdeata si loc de gratar.

REZERVARI AICI

In restaurantul propriu veti fi pus la masa si-ndestulat cu bucate traditionale ardelenesti.  Micul dejun este inclus in pretul cazarii dar puteti comanda si pranz si cina. Este, de altfel, printre putinele pensiuni din zona, cu restaurant propriu; mancarurile sunt preparate cu ingrediente proaspete.

REZERVARI AICI

Proprietarii acestei pensiuni sunt foarte apreciati pentru grija pe care o acorda turistilor; de altfel, puteti beneficia de asistenta personala pe tot parcursul sejurului; apelati cu incredere si veti primi cele mai bune sfaturi.

Este de venit aici, ca sa ne imprimam pe retina privelisti de neuitat, sa respiram aer curat de munte si sa ne punem sufletul la odihnit…

 

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

Foto: pensiunea-colt-de-rai.com