Pensiunea Dealul Verde

 

Aduc un pic cu bordeiele romanesti de altadata; dar ne duc cu gandul si la hobbiti si la “Stapanul Inelelor”.

Este o locatie unica in Romania, opera a doi oameni zelosi care au fugit de tumultul vietii de la oras, cu dorinta sa traiasca in natura, aer curat si sa-si urmeze visul.

Este un loc spectaculos, rasarit din pamant, din iarba verde, la propriu! Cam la 40 km departare de Sibiu, in Porumbacu de Sus.

Pensiunea Dealul Verde

REZERVARI AICI

Este un proiect inedit, pentru ca toate cele 8 camere sunt sapate in pamant si, desi te-ai putea gandi ca poti avea parte de un confort auster, nu este deloc asa! Toate incintele sunt spectaculoase, amenajate cu bun gust si dotate cu absolut toate utilitatile de care ai nevoie sa te simti confortabil.

Bai proprii cu cabina de dus si articole cosmetice; paturi duble matrimoniale sau twin, lenjerii de pat de-un alb imaculat; la fel si peretii, precum spuma laptelui.

Fire de artist, gazda pasionata de pictura a rupt ici-colo cu accente de culoare, prin tablouri realizate personal si prin tot felul de obiecte de decor vesele si colorate. Lounge-ul este in sine ca o galerie de arta, plina cu picturi.

Intrari si terase separate pentru fiecare camera, incalzire in pardoseala. TV si acces la wi fi.

REZERVARI AICI

Camerele sunt insirate sus pe un deal, pe 3 trepte de nivel aflate la o diferenta de 7 m inaltime una fata de cealalta.

La baza se afla spatiul principal, cu un lounge comun de aproximativ 100 mp, unde este si zona de luat masa. De altfel, cazarea se face in regim demipensiune - mic dejun si cina cu felurile principale si vin/rachiu. Iar peste zi, pe mese veti gasi tot felul de rontaieli sau placinta de casa.

Soba si fotolii confortabile tot in lounge, jocuri, consola, statie de karaoke. o mica biblioteca.

Ciubar si sauna in exterior, doar sa anuntam din timp ca dorim si acest rasfat, ca sa poata fi pornite.

Sunt acceptate si animale de companie.

REZERVARI AICI

Nu-i 1 km pana la Castelul de Lut Valea Zanelor. Cam 40 pana la Sibiu; la Cascada Balea se ajunge in maxim o ora cu masina. Valea Avrigului va poate umple o zi intreaga, daca va propuneti sa vizitati Palatul Brukenthal, ruinele Bisericii cisterciene sau sa dati o fuga la ferma de cerbi din apropiere.

Pensiunea Dealul Verde ne duce cu gandul la spiridusi si zane, la elfi si tot felul de alte creaturi fabuloase. Si, asa cum se spune despre aceste creaturi magice ca sunt nemuritoare, asa si noi dorim ca Dealul Verde sa fie nemuritor si sa devina un loc unde cu totii sa tanjim sa ne intoarcem cat mai des!

Gazdele sunt foarte amabile, in orice moment dispuse sa ne ajute. Pe scurt, este un loc magic, plin de farmec in orice anotimp!

REZERVARI AICI

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: pagina de facebook Pensiunea Dealul Verde