Pensiunea Dimitrios, Baile Herculane

Ne aflam in judetul Caras Severin, intr-o pensiune de 4 margarete inconjurata de munti, la 12 km de orasul Baile Herculane; 9 camere matrimoniale, un apartament si restaurant propriu, a carui bucatarie este foarte laudata de cei care au petrecut timp liber aici.

Drobeta Turnu Severin este la 60 de km, Portile de Fier sunt la 52 de km iar Tg Jiu la 90 de km.

Toate camerele au balcoane, suprafete generoase, clima, wi-fi gratuit, tv, bai cu articole de toaleta  gratuite, uscator de par, papuci de casa.

REZERVARI AICI

Cei de aici pregatesc excursii cu microbuzul la Hidrocentrala Portile de Fier, la chipul gigantic al lui Decebal, de pe malul Dunarii, manastirile Sf Ana, Vodita, Prislop, la Cascada Bigar.

Organizeaza plimbari cu vaporasul pe Dunare in zona Cazanelor Mari si Mici. Apoi excursii cu ghid la Cascada Vânturătoarea, Cheile Tasnei, Cătunele Inelet şi Scărişoara, Crucea Albă.

REZERVARI AICI

Pensiunea Dimitros

Suntem inconjurati de munti impaduriti, la mica distanta de Baile Herculane; interioarele pensiunii au mult rafinament, bucataria este foarte laudata iar in privinta curateniei, nimic de reprosat. Despre gazde, cei care au venit aici au numai vorbe frumoase. 

Toate aceste lucruri bune fiind intrunite: poftiti la relaxare!

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: pensiunea-dimitrios.ro