Pensiunea Element

 

O pensiune moderna, eleganta, mai degraba un boutique-hotel, daca este sa ne gandim la aspect, facilitati, confort.  Puteti veni pentru mai multe zile, cat sa aveti ragaz sa bateti imprejurimile; sau puteti da o fuga cu colegii de la birou sau cu gasca de prieteni. Suntem la aproximativ 2 kilometri si jumatate de Cetatea Alba Iulia si va poftim astazi in

Pensiunea Element

REZERVARI AICI

Sunt 7 camere duble matrimoniale sau twin si 3 apartamente; toate au baie proprie cu articole cosmetice, prosoape, papuci si halate, uscator de par; TV cu ecran plat, wi fi, aer conditionat, minibar, fierbator electric; paturi mari si confortabile, cu asternuturi din bumbac de calitate.

REZERVARI AICI

Parcare gratuita in interior, o curte indeajuns de generoasa cat sa nu simtiti nicio presiune si  sa va puteti relaxa in voie pe terasa amenajata.

Micul dejun este inclus in pretul cazarii si se serveste in salonul de la parter; produse diverse de patiserie, carnuri si branzeturi, selectie de ceaiuri, cereale, iaurturi, cafea si sucuri.

 Alba Iulia - capitala de suflet a romanilor este o cetate in sine, bogata prin istorie dar si prin ceea ce are de oferit vizitatorului: de la rasarit la apus, poate fi luata la pas, pe un traseu turistic bine gandit, astfel incat sa fie vizitate toate cele 6 porti ale sale, Muzeul National al Unirii, Palatul Principilor Transilvaniei, Sala Unirii, Catedrala Romano-Catolica si Catedrala Incoronarii.  Puteti, de asemenea, vizita Museikon - singurul muzeu de arta sacra din Romania; Parcul Dendrologic - aflat in mijlocul unei paduri de la marginea orasului.

In 25 de km se ajunge la Lacul Iezer iar in 50 de km este Aeroportul International din Sibiu.

REZERVARI AICI

Indiferent de unde veniti si incotro va indreptati, daca alegeti sa petreceti o noapte, un week end sau o vacanta intreaga aici, Pensiunea Element va fi mereu o gazda discreta, primitoare si confortabila.

 

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: pensiunea-element.ro; pagina de facebook Pensiunea Element