Pensiunea Kavalliera si Club de Echitatie

 

In judetul Harghita, la 45 km departare de Lacul Sf Ana si cam 10 km de partia de ski Sumuleu Ciuc, un club de echitatie si o pensiune micuta si  ingrijita, unde caii sunt vedetele iar iubitorii echitatiei pot lua lectii de calarie, se pot antrena sau se pot relaxa alaturi de aceste animale frumoase si blande. Cei ce vin aici au ocazia sa descopere un anumit stil de viata, ce inseamna sa ingrijesti si sa antrenezi cai si pot lua parte la tot felul de activitati specifice.

Ca sa intelegeti mai bine unde suntem, pensiunea se afla  la doar 15 km de  Miercurea Ciuc, 24 km de Baile Tusnad si cam 42 km de Slanic Moldova. Undeva in mijlocul naturii, pe o pasune de 9 hectare, am descoperit

Pensiunea Kavalliera din satul Cotormani

REZERVARI AICI

4 dormitoare cu paturi duble matrimoniale sau twin si baie proprie; in total, pot fi gazduite pana la 12 persoane, insa camerele se pt inchiria si individual.

Mobilier alb, linistitor, lenjerii moi din bumbac si cate o soba functionala in fiecare camera, care asigura un ambient placut in noptile geroase.

Wi-fi gratuit, TV, receptie non stop, servicii de curatenie, mic dejun la cerere - contra cost.

REZERVARI AICI

La parter un living comun cu loc de luat masa si o bucatarioara open space cu toate cele necesare: cuptor si plita, aparat pentru cafea, tot felul de ustensile.

Un coltisor placut langa semineu, unde puteti sta la povesti sau la un pahar de vorba, alaturi de prieteni, de familie…

REZERVARI AICI

Desi activitatile in centrul de echitatie va pot ocupa intreaga zi, aveti si alte variante pentru timpul liber: ski - cei de la pensiune va pot oferi spre inchiriere echipament adecvat;  lectii de tras cu arcul; pentru minim 5 persoane se poate aranja scaldat intr-un butoi japonez cu apa incalzita, un soi de ciubar; sau  promenada calare, pe trasee din imprejurimi.

Pensiunea Kavalliera este intima si cocheta, numa’ buna sa stai laolata si sa impartasesti pasiunea pentru cai si echitatie; numa’ buna pentru un grup de copii sositi in tabara…

Va lasam un link unde puteti verifica disponibilitatea de cazare, pensiunea este deschisa tot timpul anului.

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

 

foto: kavalliera.ro