Pensiunea La Moara din Fundu Moldovei

 

O locatie de top, foarte apreciata de turisti si cotata la superlativ pe internet ( 9,6 puncte), Pensiunea LA MOARA se afla in localitatea Fundu Moldovei, la 22 km de Vatra Dornei.

Este o constructie noua, ingrijita si foarte curata, cu un personal amabil, dupa cum stau marturie experientele celor care au scris review-uri.

REZERVARI AICI

Cele 6 camerele ale pensiunii sunt spatioase, amenajate in stil traditional, foarte curate si atragatoare, cu un iz de levantica. Asternuturile sunt albe ca spuma laptelui, in contrast cu mobilierul negru, din lemn masiv. Fiecare are baie proprie, cu articole de toaleta gratuite.

Wi-fi la dispozitie in toata incinta si parcare privata gratuita.

REZERVARI AICI

Pensiunea are la parter un spatiu de relaxare, cu canapele masive, integrate firesc in spatiul restaurantului, astfel incat sa nu deranjeze.

Meniul restaurantului este specific bucovinean si se planifica zilnic, pentru varietate; ingredientele folosite sunt procurate in special de la fermierii din zona. Penisunea se mandreste si cu o camara bogata, plina cu dulceturi si siropuri artizanale.

Ma gandesc ca ar trebui sa tinem cont de un review scris de un grup de turisti, pe internet: Un sfat pentru oaspeti: veniți nemâncați...!!!” 🙂

REZERVARI AICI

Atractii turistice pe o raza de 50 km:

Partii de ski: Mestecanis, Rarau, Gura Humorului; Lacul Iezer - blogul aventurainromania.ro a scris despre aceasta locatie aici; 

Manastiri: Moldovita, Voronet, Humor, Sucevita; Statiuni: Vatra Dornei, Campulung Moldovenesc; Herghelia Lucina; Pestera Liliecilor

Rezervatia naturala Cheile Lucavei - rezervatie de floare de colt; Zbor cu parapanta in Magura Pojorata

Puteti verifica disponibilitatea aici

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

 

foto: lamoarabucovina.ro