Pensiunea Margau din Apuseni – Adult Only

 

O casa de vacanta foarte frumoasa, in suprafata de 200 mp, cu 5 dormitoare, 3 bai, infinity pool, ciubar si foisor cu gratar in curte. Suntem in Muntii Apuseni, in satul Margau, la 20 de km de Lacul Belis din judetul Cluj si cam 25 km de muntele Vladeasa.

Zona este superba, linistita iar proprietarii au facut tot posibilul sa puna la dispozitie conditii pentru un confort deosebit.

Cabana se inchiriaza in intregime si, pentru ca in living este o canapea extensibila, capacitatea maxima de oaspeti este de 12 persoane.

Pensiunea Margau Apuseni

Puteti citi despre vizita noastra in acest loc, aici

REZERVARI AICI

 

REZERVARI AICI

Am ajuns intr-un sat de munte, dezvoltat pe cursul raului Marghita. Aici, timpul curge altfel, te desprinzi de iuresul zilnic, te ancorezi in traiul molcom ce ti-l ofera un catun de munte si lasi linistea sa-ti cuprinda sufletul; este o senzatie pe care ti-o ofera peisajul, satul, oamenii frumosi din preajma…

REZERVARI AICI

Intram in cabana sa ne bucuram de ce ne ofera: un living spatios si luminos, cu canapea extra-large extensibila, loc de luat masa, bucatarie open space si un semineu ce ne atrage ca un magnet, mai ales in serile lungi de iarna…

REZERVARI AICI

In bucatarie avem toate cele trebuincioase la indemana, cat sa ne gospodarim pentru toate mesele de peste zi sau sa pregatim carnurile pentru gratarul din curte. Suntem intr-un sat de munte, dar avem acces la aparate moderne: fierbator, cuptor cu microunde, masina de cafea, frigider, plita, asa ca nu vom duce lipsa de nimic.

REZERVARI AICI

Dormitoarele au paturi mari, cu lenjerii din bumbac moale; televizoare cu ecran plat, incadrate in rame din lemn, astfel incat sa nu creeze o discrepanta prea mare fata de caldura mobilierului din lemn.

Puteti citi despre vizita noastra in acest loc, aici

REZERVARI AICI

Ne mai plimbam prin camere, caci nu stim pe care sa o alegem! e ca o cursa in care fiecare din gasca incearca sa o revendice primul pe cea mai frumoasa… insa toate sunt atragatoare, deci toti iesim in avantaj 🙂

Ferestrele largi permit luminii sa patrunda din abundenta si ofera peisaje diverse din fiecare camera. Avantajul grupului de prieteni este ca te poti fatai dintr-una intr-alta, ca sa te bucuri si de vederea catre curte si piscina, de cea catre rau sau munte sau de vederea catre strada linistita.

REZERVARI AICI

Daca iesim in curte, avem parte de un colt uimitor: piscina infinity care iti taie respiratia, ciubar incapator, in care sa ne balacim in voie, sezlonguri pe care sa ne odihnim, cand vremea o permite.

Suntem fermecati, dar nu pastram doar pentru noi acest loc superb pe care l-am descoperit; asa ca, daca va place, lasam un link unde puteti verifica disponibilitatea de cazare.

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: pagina de facebook Pensiunea Margau Apuseni;

FRANCISC Photography.