Pensiunea Pajisti Verzi din Viseu de Sus

 

O casuta ca o bijuterie, veche de peste 100 de ani, stramutata bucata cu bucata si plasata pe o proprietate chiar de langa bisericuta de lemn din Viseu de Sus.

Ne aflam in Maramuresul istoric si patrundem in mica pensiune PAJISTI VERZI / GREEN MEADOWS

REZERVARI AICI

Casuta are 4 dormitoare, fiecare cu baie proprie; la demisol, o bucatarioara utilata si inca o camera potrivita pentru relaxare si petreceri 🙂

Proprietarii au reusit sa imbine armonios aspectul rustic, cu interioarele moderne, frumos decorate.

REZERVARI AICI

Este o casuta imbietoare, potrivita pentru cei aflati in trecere prin Viseu sau pentru cei ce doresc sa experimenteze traiul intr-o casuta precum cele din Muzeul Satului maramuresean.

Nu exista televizor, insa este conexiune la internet, care functioneaza in intreaga locatie.

REZERVARI AICI

Puteti iesi si in gradina sa incingeti un gratar, veti gasi toate cele necesare in coltisorul special amenajat. Este totul plin de verdeata si copaci si e multa liniste….

Iar daca va nimeriti in preajma Sarbatorilor, atmosfera va fi deosebita pe straduta si in preajma bisericutei: colindatori si multe datini pastrate cu sfintenie…

Privita in ansamblu, zona in care ne aflam este o depresiune inconjurata de dealuri; iar oraselul Viseu de Sus se afla la confluenta a doua rauri: Viseu si Vaser si este declarata statiune turistica de interes local. Musai, daca ajungeti in zona, sa porniti pe Valea Vaserului si sa faceti o plimbare cu Mocanita!

Biserica de lemn din Ieud, iarasi este de vizitat. Aceasta este una dintre cele mai vechi biserici pastrate in Maramures si inclusa in patrimoniul mondial UNESCO si se afla cam la 15 km departare. (puteti afla mai multe detalii aici).

Aeroportul cel mai apropiat este in Baia Mare, in 116 km.

Va lasam un link unde puteti verifica disponibilitatea de cazare: PAJISTI VERZI / GREEN MEADOWS

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: pagina de facebook Pajisti Verzi / Green Meadows Guest House