PLAI CU PERI – casa de oaspeti din inima Sapantei, Maramures

Daca va doriti o vacanta autentic maramureseana, va lasam sa descoperiti pensiunea PLAI CU PERI din Sapanta.

Este de o simplitate si o naturalete iesite din comun. Sunt frumos armonizate lemnul cu piatra naturala, obiectele traditionale maramuresene cu inevitabila tehnologie a secolului in care traim (tv cu ecran plat, spre ex… si wi-fi gratuit oriunde, in locatie)

PLAI CU PERI este o casa de oaspeti clasificata cu 4 margarete si cotata la superlativ pe internet, cu un scor de 9,2 puncte.

REZERVARI AICI

Camerele sunt simplu decorate, spatioase, cu asternuturi de pat brodate cu dantela - ca pe vremea bunicilor. Nu ai cum sa nu remarci abajururile de la veioze, “imbracate” si ele in clopuri maramuresene 🙂

Din review-urile turistilor care au poposit in aceasta locatie, poti sa-ti dai seama cat de primitoare sunt gazdele, imbracate in port traditional si “cu zambetul pe buze de dimineata pana seara”.

Pensiunea ofera foarte multa liniste iar locatia este pe masura: in spatele Manastirii Sapanta-Peri si la 700 metri distanta de celebrul Cimitir Vesel.

REZERVARI AICI

Micul dejun inclus in cazare este bogat; de remarcat varietatea mare de dulceturi de casa, miere din productia locala si painea facuta in casa. Restaurantul din incinta ofera preparate din bucataria autentica maramureseana dar nu numai. Palinca este la loc de cinste 🙂

REZERVARI AICI

Va reamintim ca sunteti la o aruncatura de bat de Cimitirul Vesel (puteti citi cateva lucruri interesante aici), de Manastirea Sapanta - Peri, aproape de Muzeul Satului Maramuresean (la 17,5 km) si de Cascada Sipot - Sapanta.

In sine, PLAI CU PERI este o poveste despre simplitate, traditie, bunavoita, ospitalitate si oameni frumosi!

Ii puteti contacta prin acest link

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: plaicuperi.ro