Popasul Caprioarelor

 

Suntem in Suceava, pe portiunea de drum european ce leaga comunele Frasin si Vama. Mai sunt cam 13 km pana la Manastirea Voronet, dar ne abatem pe drumul forestier Salatruc, caci in mai putin de 2 km ajungem la un popas de vis, unde doar caprioarele isi fac aparitia. Zona este foarte retrasa si linistita, inconjurata de padure, iar aici descoperim o casa de vacanta superba, cu arhitectura rustica si un nume foarte bine ales: Popasul Caprioarelor

REZERVARI AICI

REZERVARI AICI

Cabanuta din lemn masiv nu e nici prea mare dar nici mica, 150 mp, suficienti pentru o vacanta de vis in intimitatea padurii, cat sa stam la gramada toata familia sau grupul de prieteni si sa ne bucuram unii de ceilalti.

La etaj sunt 3 dormitoare: unul matrimonial cu baie proprie si alte doua dormitoare twin, cu baie comuna.

Saltele ortopedice si toppere din spuma cu memorie, perne umplute cu puf si lenjerii din bumbac de cea mai buna calitate; baile au articole cosmetice incluse, prosoape, papuci si halate de baie, uscator de par; TV in fiecare camera.

REZERVARI AICI

La parter este un mic living cu semineu; o baie micuta, loc de luat masa si o bucatarie deschisa, cu absolut toate cele necesare sa va gospodariti in regim propriu: plita si cuptor, masina de cafea, prajitor de paine, frigider.

REZERVARI AICI

De pe terasa mobilata ajungi la zona de gratar dar si la zona de relaxare - ciubarul fierbinte si sauna din butoi.

Proprietarii sunt foarte amabili, au spus-o deja toti cei ce au trecut pe la Popasul Caprioarelor. Va puteti sfatui cu ei ce se poate face in zona, pe ce coclauri sa mergeti la pas sau cu bicicletele pe care tot ei vi le pun la dispozitie.

Contra cost, va pot aproviziona cu alimente si produse agroalimentare din gospodaria proprie.

Va mai dam cateva repere, ca sa va dati seama ca sunteti rupti de lume in acest coltisor de natura, dar totusi aproape de multe puncte de interes: Parcul de aventuri  Escalada in 13 km, la fel si partia Soimul; Manastirile Humor si Voronet in aproximativ 11 km; Lacul Iezer Sadova in 31 de km iar aeroportul cel mai apropiat este la Suceava, in maxim 50 de km.

Daca planificati un drum in zona, va incurajam sa petreceti macar 2-3 nopti, daca nu o vacanta intreaga,  la Popasul Caprioarelor, nu bagam mana in foc ca acestea nu va vor face o vizita pana la fereastra 🙂

REZERVARI AICI

Este minunat acest loc si intra cu toata convingerea in galeria yozi.ro cu cele mai frumoase locuri de cazare din Romania!

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: pagina de facebook Popasul Caprioarelor