Cazare in copaci, in Porumbacu de Sus-Sibiu

 

Porumbacu Treehouse

Cazare intr-o superba cabanuta in copaci.

Sa zicem ca suntem in vacanta sau in weekend cu masina, fie doua persoane, fie o familie cu copii; dar nici formula de 4 prieteni/prietene, nu-i de scos din calcul. Am vrea sa facem soseaua Transfagarasan si sa batem Sibiul, ca obiective principale. Am mai vrea ca in vacanta asta, sa stam intr-un loc deosebit, iesit putin din normal, sa avem parte de o gazda minunata, nu mai zic de mancare buna, rustica, sa simtim ceaunul si gratarele, sa ne ingrase putin tot binele din concediul despre care vorbim. In zilele de lene, sa aruncam undita-n apa si sa stam la umbra, iar daca ne da energia pe-afara, sa facem ciclism. In 50-100 de km cu masina, sa avem ce vedea si vizita.

Daca am face acest scenariu, am gasi un astfel de loc cu o combinatie perfecta intre cazare inedita, gazda, punct de pornire spre mici excursii si locuri de relaxare?

Da. L-am gasi, pentru ca exista: Porumbacu Treehouse, casuta in copac, cool de tot, cu spatii mari vitrate, in Porumbacu de Sus - Sibiu.

REZERVARI AICI

Cabanuta in copac, avand 36 metri patrati, dintr-o mica padurice a proprietatii, cu dormitor, terasa, chicineta si baie.

Acces la o bucatarie comuna, utilata complet, gratar si foisor. wi-fi gratuit.

REZERVARI AICI

Drumul Transfagarasan e la 14 km, iar Sibiul la 36 de km.

Cei care au fost aici au dat aproape 10 pe linie pe Booking, adunand o medie de 9.7. Gazda Tibi, mancarea nemaipomenita, peisajul, linistea si relaxarea, cafeaua savurata dimineata pe terasa casutei, totul face ca aici sa fie perfect.

Rezervari pentru acest loc minunat aici

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: porumbacudesus.ro