Potcoava Mountain Hideaway in Runcu, Dambovita

 

Locul acesta ascuns in padure, cu un peisaj incredibil de jur imprejur, cu caluti frumosi si blanzi, cu mancare din produse locale, cu spatiu imens unde copiii sa se joace, cu aerul curat si toata linistea din jur, cu cararile printre dealuri si desisul padurii unde ne putem plimba calare, pe jos ori cu bicicletele, am paria ca este raiul pe pamant, pentru familiile cu copii!

Dar la fel de bine putem spune ca este locul unde te pui la incarcat dupa zilele obositoare, indiferent daca ajungi aici singur, cu prietenii sau in cuplu.

S-a potrivit ca locul asta, prin tot ce am descris dar si prin caldura gazdelor, sa poata oferi tihna oricui lasa drumul principal si urca la aceasta oaza. 

REZERVARI AICI

In total sunt 13 camere duble, dintre care 8 special amenajate pentru familii cu pana la doi copii. 

In cele 8 camere family exista un pat dublu matrimonial si 2 paturi suprapuse, foarte confortabile, adevarata atractie pentru copii!

Toate au baie proprie si balcon, sunt decorate simplu dar odihnitor, cu mobilier din lemn masiv realizat manual.

Facilitati de calcat, uscator de par si prosoape, scaun inalt pentru copii.

Exista un living comun spatios, cu televizor si semineu, restaurant cu terasa, mini spa cu sauna, salina si ciubar cu apa fierbinte, loc de joaca pentru copii.

Sa vedem ce-am putea face alegand sa venim aici: 

Pentru cei care nu au calarit niciodata dar vor sa incerce, un membru al echipei va merge permanent alaturi de ei, in plimbare prin preajma. O alta faza a programelor de aici este pentru cei care au mai calarit, dar sunt totusi la inceput.

Un program relaxant este pentru cei care au depasit faza initierii si pentru care se organizeaza excursii lungi in padure si pe dealurile ce inconjoara acest loc. 

Si apropo de loc, va lasam doua imagini cu panorama ce se vede de la balconul camerelor. 

Daca va place ideea noastra, va lasam un link unde puteti verifica rezervarile:

Potcoava Mountain Hideaway 

Este un loc unde sa venim pentru bucuria de a ne conecta la natura, pentru a face plimbari lungi calare, pentru a manca bine, pentru a lasa copiii sa se joace afara, in aer curat, dar mai ales sa interactioneze cu cei mai frumosi si blanzi cai. Nu mai zic bucurie pe ei, cu derdelusurile.

Peisajul, caii si prietenia gazdelor ni se vor fixa definitiv in memorie, ca un loc unde neaparat trebuie sa ne intoarcem!

 

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: potcoava.ro