Premium Residence Apartment Oradea

 

Apartament cu o suprafata generoasa de 72 mp, situat pe o strada linistita aproape de centrul orasului Oradea, la o scurta plimbare de principalele atractii, de Primarie si de Pasajul Vulturul Negru, zona cu restaurante si cafenele.

Doua dormitoare duble, 2 bai, living cu canapea extensibila si chicineta, pot fi gazduite pana la 6 persoane.  Design linistitor, luxos, s-a pus accent pe calitate atat in materialele folosite cat si in dotari. Veti beneficia de multe facilitati, astfel incat sejurul dvs sa fie cat mai confortabil.  Pe langa textile de foarte buna calitate si articole cosmetice in bai, veti gasi in chicineta cuptor, frigider, plita, expressor, masina de spalat vase; in living canapea extensibila in fata unui semineu electric; tv cu ecran plat si Netflix; aer conditionat, seif si facilitati de calcat. Acces gratuit la internet prin wi fi. Apartamentul are si un mic balcon ce ofera panorama asupra orasului.

Aeroportul International Oradea este la aproximativ 5 km distanta iar in maxim 2 km se ajunge la Parcul Acvatic Nymphaea. Cam 15 minute pana la Gradina Zoo dar si pana la cetatea veche.

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!