Prosilva House

 

O cabana de munte, construita din lemn rotund si gros, asezata pe un platou cu privire 360 de grade spre un peisaj superb. Suntem in statiunea Banffy din Toplita, la nici 2 km de partiile de ski Toplita 1 si Toplita 2. Statiunea Borsec in aproximativ 30 km departare iar Gheorghieni cam in 40 de km.

Prosilva House

REZERVARI AICI

Sunt in total 4 camere duble si 1 apartament cu doua dormitoare. Fiecare camera cu baie proprie.

La parter pe langa doua dintre dormitoare, living spatios cu loc de luat masa, bucatarie deschisa, cu totul la indemana.

TV, acces la wi fi.

Cabana are capacitate maxima de 18 locuri.

Pentru grupurile de turisti cazati minim doua nopti, din partea casei se ofera un generos platou cu branzeturi de casa si preparate bio din vanat.

REZERVARI AICI

Curte mare, cu o mica piscina si ciubar, balansoar, loc de joaca pentru copii. Zona special amenajata pentru gratar.

Este multa liniste si natura jur-imprejur.

REZERVARI AICI

Zona este si ea ofertanta, in special pentru iubitorii de ski. Insa sunt si alte locuri de vizitat: Cascada cu apa termala din Toplita, Statiunea Bilbor (27 km), Cheile Bicazului (68 km), Lacul Rosu (64 km), Salina Praid (82 km). Daca sunteti cu masina, va puteti organiza excursii de-o zi, garantam revenirea la cabana ca un adevarat balsam dupa o zi de hoinareala. 

Prosilva House pare mai degraba o casa de vacanta particulara si nu o simpla cabana din circuitul turistic; si asta, tocmai pentru ca gazdele au investit in primul rand mult suflet, au amenajat-o asa cum si-ar dori ei sa isi petreaca vacantele si weekend-urile si spera ca cei care le trec pragul sa le devina prieteni.

REZERVARI AICI 

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: prosilvahouse.ro