Rasvet – Delta Dunarii

 

Pensiune eleganta, acoperita cu stuf, cu piscina exterioara, mic dejun tip bufet suedez, aflata in localitatea de pe malul Lacului Reazelm - Sarichioi. 

Daca privim aceasta comuna stand cu spatele la Marea Neagra, vedem ca este amplasata in stanga bratului Sf Gheorghe si a Murighiolului, ceea ce inseamna ca intrarea in interiorul Deltei Dunarii se face traversand acest brat.

Se ajunge aici pe sosea, Tulcea aflandu-se la mai putin de 30 de km.

Camere albe cu linii bleu, luminoase si confortabile, mobilier frumos cu paturi comode, matrimoniale sau twin, bai proprii, wi-fi gratuit, tv, aer conditionat, prosoape, minibar...

REZERVARI AICI

Va spuneam ca micul dejun este de tip bufet suedez. Pentru celelalte mese ale zilei - cu bucatarie traditionala, discutati cu proprietarii despre ofertele lor. Salonul unde se serveste masa este decorat in nota luminoasa si simpla a pensiunii.

REZERVARI AICI

Era imposibil sa nu introducem aceasta casa de pe malul Lacului Reazelm, in lista noastra cu cele mai frumoase locuri de cazare de la noi.

Atat de simplu si de efect sunt decorate interioarele si exteriorul; mobilierul alb, de calitate, obloanele din lemn vopsite in albastru dar si usile si tocurile usilor, stuful cu care este acoperita pensiunea, piscina amplasata in curtea impecabil ingrijita...

Despre gazde, curatenie si mancare, numai cuvinte de lauda, asa ca va indrumam sa-i vizitati.

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: pagina de facebook Pensiunea Rasvet Sarichioi