Realizare website pentru pensiuni, hoteluri, cabane, case de vacanta…

 

Daca vreun proprietar de pensiune, casa de vacanta, cabana, hotel, etc ajunge pe aceasta pagina, ne-am putea dovedi utili, prin recomandarea firmei www.okkwebmedia.ro, cea care se ocupa de site-ul yozi.ro

Bineinteles, daca cineva care intentioneaza sa-si construiasca un blog, magazin online ar gasi acest articol, si pentru el recomandarea ar fi de luat in calcul. Oricum, serviciile lor sunt complete, incluzand optimizare, securizare si ce se mai face in astfel de firme, ca nu prea le intelegem, cinstit vorbind.

Si tocmai, pentru ca nu prea pricepem lumea asta, am avut mare nevoie sa gasim oameni care nu intind dupa colt, coji de banane.

Cu noroc, acum 7 ani, dadeam de o familie din Cluj, patronii unei firme gigant de constructie site-uri, cu o groaza de angajati: 2 angajati, adica ei, sot si sotie. Si bineinteles, cu un sediu mamut: undeva intr-un subsol de cativa metri patrati, fara ferestre. Se scurg 7 ani, facem cateva proiecte frumoase impreuna, printre care si yozi.ro. Ei incep sa creasca incet, incet, maresc constant numarul clientilor -  printre care si firme foarte mari si uite ca acum sunt la suprafata, intr-un sediu mare si frumos, cu ferestre si angajati.

Ce este special la oamenii de la okkwebmedia.ro?

Acest domeniu in jurul internetului, al optimizarilor, afisarilor, al intelegerii rigorilor celor de la Google, dar mai ales al constructiilor de web-site este, cel putin pentru noi, foarte incalcit; si sincer, nici ca ne-am bate capul sa-l pricepem. Cred ca si pentru cel ce stie cum se conduce o pensiune ori cabana, ori pentru cel ce scrie pe un blog despre nutritie sau masini, nu e obligatoriu sa se priceapa la ce spuneam mai sus.

Deci revenind, special la acesti oameni este faptul ca sunt cinstiti. Pentru cei la inceput de drum, veti vedea cat de important este sa cunoasteti oameni corecti din acest domeniu pe care nu-l stapaniti. Un site, o platforma, un blog, pe langa design, cere o constructie care sa permita o miscare lina prin toate platformele de pe care este accesat - destkop, tableta, telefon… Apoi, periodic trebuie adaptat, perfectionat, imbunatatit. Trebuie optimizat, cere campanii de promovare etc. Aceste lucruri scot bani din buzunar, la inceput si pe parcurs. Fara oameni cu fibra naturala de a fi cinstiti, repet, in acest domeniu in care suntem praf, vom cheltui enorm si fara efect. Sa ai un site e o cursa lunga. Sa ai un partener intr-un astfel de drum este obligatoriu.

Ce pot face ei din punct de vedere tehnic, pot face si altii. Ce fac altii special, si inca nu au ei in portofoliu, vor putea face. Nu ne indoim ca nu mai exista si alte firme din acest domeniu, care si-au construit afacerea pe o relatie corecta cu clientii. Chiar suntem convinsi ca, usor, usor ies la iveala tot mai multi oameni buni. Dar noi ii cunoastem pe ei si despre ei vorbim! Au trecut 7 ani din aceasta calatorie lunga despre care va povestim.

Yozi.ro a implinit abia 1 an la momentul acesta, dar am lucrat la multe proiecte impreuna si inca mai avem si altele in desfasurare. Si pentru ca in atatia ani am avut atat de multe provocari, putem sa spunem din inima ca Isabela si Arpi - proprietarii okkwebmedia, sunt un soi rar.

Daca ai o pensiune si vrei un site, daca deschizi un magazin online, daca faci un blog despre calatorii, da-le un telefon. Vezi cum ii simti.

In loc de final. Noi suntem din Bucuresti, ei sunt din Cluj. Nu ne-am intalnit niciodata in acesti ani. Daca aveti o pensiune in Suceava, un magazin online in Timisoara, sa nu va faceti probleme. Pe internet, distanta nu conteaza, mai ales ca au clienti si in strainatate. Acest articol ar putea sa treaca drept publicitate platita ori barter, etc. Daca tot este un articol despre relatii corecte si cinstite, atunci recunoastem. Nu e!!!