Rezident Balcescu

 

O colectie de apartamente situate intr-o cladire istorica din centrul orasului Bucuresti, pe una dintre cele mai importante artere circulate.

Spunem „colectie”, pentru ca toate apartamentele sunt deosebite, fiecare transmite cate o poveste si este amenajat intr-un stil ce reflecta diverse culturi ale lumii. Fie ca vorbim de rustic, oriental, nordic minimalist, apartamentele sunt amenajate cu mult bun gust si ofera facilitati nenumarate: televizoare, bai proprii cu articole cosmetice si textile de buna calitate, mobilier util si confortabil, decoratiuni chic, wi fi si aer conditionat. Puteti opta pentru menaj zilnic, la un cost suplimentar.  Din partea casei sunt oferite apa si cafea.
Sunt in total 21 de apartamente in diferite variante: simple, cu un dormitor sau doua, unele avand living si balcon; de asemenea, suite junior superioare.  

Punem aici pozein mod aleatoriu, cat sa va faceti o idee.  Daca va atrage locatia, puteti verifica link-ul pentru disponibilitate si rezervari, alegand varianta care va avantajeaza si va place cel mai mult.

REZERVARI AICI

Va mai spunem ca majoritatea turistilor cazati au laudat confortul, curatenia si gazda amabila si disponibila.  Si locatia, bineinteles! In 2 minute se ajunge la Universitate si Teatrul National;  5 minute si pana la Piata Romana si Academia de Studii Economice; pana in Centrul Vechi, faceti o plimbare de 10-12 minute, pe jos. Pe o raza de 1 km aveti  Parcul Cismigiu, Muzeul National de Arta, Ateneul Roman si Piata Revolutiei.  Aeroportul International Henri Coanda la aproximativ  15 km.

REZERVARI AICI

Yozi. ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: rezident.ro