River Residence Vistisoara

In depresiunea Fagaras, in Statiunea Climaterica Sambata, la doar cativa pasi de Pastravaria Vistisoara, de Aventura Parc Dragus si de Manastirea Sambata de Sus, am descoperit o noua casa de vacanta primitoare, se inchiriaza integral pentru minim doua nopti si poate gazdui 10-12 persoane:

River Residence Vistisoara

160 de mp, 5 dormitoare, 3 bai, living spatios, o bucatarie complet utilata, foisor, loc de joaca, gradina de 1600 mp plus o zona de relaxare generoasa.

REZERVARI AICI

Cateva detalii despre aceasta cabana la munte, ca sa va faceti o idee, daca plecati in grup: 3 dintre dormitoare au cate un pat dublu matrimonial; un dormitor are pat dublu si inca doua paturi suprapuse - atractia copiilor; al cincilea dormitor este twin.

In plus, in living este canapea extensibila.

3 bai cu toate cele necesare.

REZERVARI AICI

Casa de vacanta la munte ce se inchiriaza integral.

Camerele sunt lejer amenajate, predomina lemnul si stilul minimalist; curatenie este impecabila; bucataria complet utilata, nu veti duce lipsa de nimic.

Masina de spalat rufe si masina de spalat vase; lenjerii de foarte buna calitate.

Semineu in living; spatiu generos de luat masa. TV doar in living, wi-fi.

Casa de vacanta are o gradina de 1600 mp, cu multe locuri de relaxare, flori si zone umbroase dar si loc special amenajat pentru gratar.

REZERVARI AICI

Proprietarii acestei cabane accepta animale de companie. Iar contra cost, puteti discuta cu gazdele pentru transfer intre localitati sau cel mai apropiat aeroport; inchiriere de biciclete, organizare de cine festive.

De la aceasta casa de vacanta puteti porni in multe drumetii in zona, caci este bogata in obiective turistice: Herghelia de la Sambata de Jos, Templul Ursitelor - Manastirea Rupestra de la Sinca Veche; Manastirea Brancoveanu; daca sunteti cu masina, pe o raza de 35 de km puteti vizita Cetatea Fagarașului, Abatia Cisterciana de la Cârța, Piramidele de la Șona, Castelul de Lut de la Porumbacu de Sus, Transfagarasanul.

REZERVARI AICI

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: pagina de facebook River Residence Vistisoara