Rossmarkt Haus

 

Chiar in centrul istoric al orasului Brasov, o casuta practic lipita de Biserica Neagra. O cladire incarcata de istorie, al carei farmec a fost redat prin restaurare minutioasa, in 2018/2019.

Astazi gazduieste un superb boutique-hotel cu doar 4 camere, in care se impleteste confortul epocii moderne cu atmosfera de secol XV.

RossMarkt Haus

Practic, in 2 pasi se ajunge in Piata Sfatului. Este un loc preferat de turisti, pentru pozitionarea excelenta, curatenie impecabila, gazde extrem de agreabile si confort deosebit.

REZERVARI AICI

1 camera dubla twin, o dubla king cu balcon, 1 camera dubla deluxe si un apartament cu living si dormitor. Toate sunt superb amenajate: bai proprii, paturi confortabile, lenjerii si prosoape de cea mai buna calitate; TV LCD, aer conditionat si acces gratuit la wi-fi.

Plus mici detalii ce dau farmec sederii si denota atentia gazdelor fata de starea de bine a oaspetilor.

La parterul cladirii este si un mic restaurant cu terasa, unde se poate servi micul dejun.

REZERVARI AICI

Este o incantare acest hotel, plin de farmec si istorie! Gazdele sunt mereu cu zambetul pe buze si onoreaza pozitia pe care o au, de promovare a turismului de calitate. Sper ca imagiinile v-au convins, noi inscriem cu incredere Rossmarkt Haus din Brasov , in lista yozi.ro cu cele mai frumoase locuri de cazare din Romania!

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: rossmarkt.ro