Top 10 rucsaci de dama de luat in calatorii

 

Includem in Travel Shop rucsacii de dama, cum altfel. Ii vedem plimbati in spate in mai toate orasele lumii. Ba i-am vazut si pe munte, acolo unde ajung telecabinele si gondolele, unde ajung soselele. Ii vedem la mare. Bineinteles ca nu au doar o functie turistica, arata prea bine. Dar cum suntem un site cu recomandari de calatorie, ii laudam aici cu acest scop.

Sunt rucsaci de spate, cum spuneam, desi creatorii acestor accesorii ar trebui sa-si adapteze designul la realitate. In pietele si strazile oraselor turistice, acolo unde aglomeratia e mare, vedem acesti rucsaci purtati in fata, nu in spate, ba chiar imbratisati si stransi cu ingrijorare. 

Poate ca ar trebui sa ne relaxam, pentru ca mai toate modelele au buzunare interioare destul de securizate, iar ca sa scapam de griji, in spatiul principal ar trebui sa punem o sticla cu apa, o umbrela retractabila, un suvenir ieftin. Apoi, sacii se pot purta si cu partenerul alaturi, caruia ii dati responsabilitatea de a sta cu ochii pe el.

Bun. Am facut o selectie de 15 ruscaci de dama, pe care i-am gasit in magazinul Answear, unul dintre magazinele mele favorite. Este o selectie a bandurilor premium; dar voi rascoli si alte locuri, pentru a gasi si modele cool, la preturi mai mici. Nu se poate sa nu gasesc. Deocamdata m-am oprit la acestea.

CUMPARA

Rucsac din colectia Desigual. Material imitație de piele, model cu un compartiment, in interior buzunare suplimentare, buzunare exterioare. Este disponibil si pe culorile rosu si bleumarin.

CUMPARA 

Rucsac din colectia Tommy Jeans. Model confectionat din piele ecologica, doua compartimente interioare, buzunare exterioare,
iar in interior, buzunare suplimentare.

CUMPARA 

Rucsac din colectia Guess Jeans. Model confectionat din piele ecologica. Model cu doua compartimente, in interior buzunare suplimentare, buzunare exterioare.

CUMPARA 

Rucsac din colectia Liu Jo. Model confectionat din piele ecologica. 

CUMPARA 

Rucsac din colectia Armani Exchange. Model confectionat din piele ecologica. Model cu un compartiment, in interior buzunare suplimentare, incheiere cu fermoar, maner pentru mana, lungimea curelelor reglabila.

CUMPARA 

Rucsac din colectia Love Moschino. Model confectionat din material neted. Rucsac cu sfoara, model cu stifturi, buzunare exterioare; in interior buzunare suplimentare, incheiere cu clema, lungimea curelelor reglabila.

CUMPARA 

Rucsac din colectia Calvin Klein. Model confectionat din piele ecologica. Model cu un compartiment, incheiere cu fermoar dublu, maner pentru mana.

CUMPARA 

Rucsac din colectia Love Moschino. Model confectionat din piele ecologica; gasiti acest sac si pe culoarea rosie. Arata foarte bine.

CUMPARA 

Rucsac din colectia Guess Jeans. Model confectionat din piele ecologica. Am pus ambele culori disponibile. Detaliile le puteti vedea in link.

CUMPARA 

Rucsac din colectia Trussardi Jeans. Model confectionat din piele ecologica. In interior buzunare suplimentare; rucsac cu sfoara, incheiere cu clema,  maner pentru mana, lungimea curelelor reglabila.