Rustic Family Cabin in Apuseni with fireplace

 

S-a scris mult despre aceasta cabana.... S-a spus ca este cel mai instagramabil loc din Romania. Au fost flash-uri, cadre, stari, emotii, senzatii...toate cuprinse in acest colt de tara captiv in inima naturii, incremenit in frumusetea lui rurala. Unii poate o stiti, altii poate inca nu ati descoperit-o, yozi.ro va include in galeria sa acest mic rai, pentru ca este cu adevarat un loc deosebit!

Cum nu ne sta in fire sa fim rezervati in cuvinte, totusi astazi nu vom scrie exagerat, ci vom lasa imaginile sa vorbeasca de la sine. Pentru ca voi sa surprindeti exact locul, sa va cuprinda o stare care sa va determine mai intai la visare si, mai apoi, sa va dea imboldul sa vizitati acest loc. Pentru ca merita!

Este o cabana family la poalele muntilor Apuseni, in satul Bălnaca din județul Bihor, intre Șuncuius si Bratca. Si ca sa aveti coordonate, sunt 90 de km pana la Cluj, 49 km fata de Oradea și 44 km pana la Băile Felix.

Rustic Family Cabin in Apuseni

Este o casa traditionala dintr-un sat. Nu va imaginati ca sunteti in Alpi, daca va apropiati de zona.

Totusi, cand ajungeti aici, vi se schimba perceptia. Pentru ca proprietarii au pus atat de multa inspiratie in restaurare si amenajare, incat nu mai pare „viata la tara”. Pare un loc desprins dintr-un album; sau, ca sa fim in ton cu vremurile, dintr-o galerie Pinterest sau din Instagram feed.

Sunt 2 componente principale: casa si sura.

Casa traditionala, ce poate gazdui maxim 4 adulti si 1 copil. 1 pat dublu si 2 paturi single; bucatarie cu frigider, cuptor, masina de cafea, ustensile diverse; o baie cu dus. Living incredibil de frumos si linistitor, cu canapele, spatiu de luat masa, biblioteca.

Atractia centrala este cuptorul traditional care are construite trepte ce duc spre loft, unde este pat dublu si loc de relaxare. Este un mare open space, de sus se vede spre living si o incantatoare biblioteca.

REZERVARI AICI

Sura este amenajata ca loc de relaxare, cu foarte multe detalii incantatoare si un stil boho-chic. Nu te-ai mai lasa dus de-aici!!

Curtea in sine este un imens loc de relaxare, unde copiii se pot juca in voie.

REZERVARI AICI

Si iata cum 2 oameni inspirati au reusit sa dea viata unui satuc de munte aparent uitat de lume. Si au pus un pin pe harta turistica a Romaniei, reusind sa creeze un loc desprins din povesti. Un loc de la tara, cu o casuta pe un delusor, cu o perspectiva absolut incantatoare asupra masivului Piatra Craiului.

Aici, rasariturile au alta noima, apusurile alt inteles, ziua curge altfel iar clipa sta in loc. Si sta in loc si sufletul, ca sa se odihneasca. Sa invete sa se detaseze, sa teasa visuri si sa isi doreasca sa le implineasca. Aceasta este starea, venind la Rustic Family Cabin din Balnaca!

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

foto: Bălnaca Traditional Wooden House Transformation