Sasca 62

 

O casuta ca o bijuterie, doar 50 mp. Micuta dar comoda, incapatoare si incantatoare, cu absolut tot ce ne trebuie la indemana.  Construita recent, am descoperit-o intr-o zona superba din judetul Caras Severin.

Suntem in Parcul National Cheile Nerei, in Comuna Sasca Montana. Este o zona deosebita: trasee turistice, cascadele Vaioaga, Susara, Beusnita; un spectacol grandios oferit de Muntii Aninei si Locvei; nu in ultimul rand, “lacul care nu ingheata niciodata”, de un albastru turcoaz aproape ireal - Lacul Ochiul Beiului. Si toate acestea pe o raza de mai putin 25 de km.

Cabana Sasca 62

REZERVARI AICI

50 de mp insemnand un living inalt cu semineu, canapele, bucatarie deschisa si un dormitor cu pat matrimonial; din living, pe o scara se ajunge la o platforma cu 2 paturi single; capacitatea maxima este de 4 persoane.  

Casuta este localizata pe o strada linistita si retrasa din Sasca Montana.

REZERVARI AICI

Casuta pare mica dar ofera mult confort, este intima si cocheta, amenajata minimalist si cu dotari diverse: bucatarie cu frigider, plita, aragaz, masina de cafea, prajitor de paine; apoi semineu, tv si acces gratuit la wi fi; produse de curatenie; articole cosmetice si prosoape in baie; cafea si ceai din partea gazdelor.

Curtea este frumos amenajata, cu o terasa draguta si o  zona de barbeque.

REZERVARI AICI

Nu sunt multe de povestit despre Sasca 62.

Este o casuta superba intr-o zona deosebita, va indemnam cu toata increderea sa ajungeti aici pentru un weekend sau o vacanta intreaga, de ce nu…

REZERVARI AICI

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!