Satul Prunilor

 

Resort intins pe 6 hectare, amplasat pe un deal cu vedere catre munti, cu 7 vile si restaurant ce le deserveste si care poate primi pana la 100 de persoane in salonul principal sau 24 de persoane intr-un salon mai intim.

Suntem in comuna Pietrosita, judetul Dambovita, la 115 km de Bucuresti si aproximatic 40 km de Sinaia.

Din Satul Prunilor se poate ajunge in excursii scurte cu masina la Castelul Peles, la Castelul Bran, Dino Parc; din Busteni se poate urca la Babele cu telecabina; iar de acolo, tot cu telecabina, la Pestera Dambovicioara.

Vilele au 250 mp fiecare. La etaj sunt 3 camere cu baie proprie. La parter exista cate o garsoniera, de asemenea cu baie proprie. Tot la parterul fiecarei vile se gaseste un living comun, deschis catre bucataria complet utilata.

REZERVARI AICI

 

Puteti opta pentru cazare in regim self-catering, am spus ca vilele au aceste amenajari; dar cum resortul Satul Prunilor are restaurant propriu iar oferta este de bucatarie traditionala, nu vedem de ce sa nu profitam de vacanta si sa uitam de gatit si vase spalate. In plus, ofertele cu 3 mese incluse in cazare sunt foarte avantajoase. 

Capacitatea totala de cazare este de 21 de camere - twin si matrimoniale, plus 7 garsoniere. La nevoie, se pot pune si paturi suplimentare. Asta este o informatie utila celor interesati de inchirierea intregului "sat", fie pentru tabere de orice fel, fie pentru team building-uri. 

Dar cred ca aici, cel mai tare este sa vii cu prietenii si sa ocupi 1-2 vile. In cazul in care sunt si familii cu copii, nu are sens sa explic imensul avantaj de a le pune la dispozitie atat de mult spatiu unde sa alerge, fara sa deranjeze oaspetii straini.

Bineinteles, se poate inchiria camera cu camera, avand de unde alege gradul de confort: twin, matrimoniale sau garsoniere; e bine sa purtati o discutie direct cu ei, mai ales ca ofera pachete avantajoase pentru all inclusive, in cazul ocuparii integrale a unei vile.

REZERVARI AICI

Va propunem sa priviti cele 2 filmulete. Se vad bine interioarele si calitatea lor, dar si zona ce inconjoara acest resort spectaculos.

 

Pentru amplasarea intr-un loc linistit, cu vederi spectaculoase asupra masivelor din zona, pentru ofertele all inclusive - numai bune in vacante si in zile libere, pentru confortul interioarelor dar si pentru distantele mici pana la obiective turistice diverse, pentru toate acestea, Satul Prunilor intra in lista yozi.ro, ce selecteaza doar cele mai frumoase cazari din Romania.

 

Yozi.ro va doreste vacanta frumoasa!

photo: satulprunilor.ro